Romulusw píše: 28 led 2025 13:02
Už vám někdy někomu spadly klíče při odemykání do kanálu, který byl přímo pod klikou? Mně jo
Naštěstí tam byl ten sběrací koš na bordel, ale zase nešla zvednout mříž. Kus drátu to napravil. Je to asi 40 let a bylo to na Žižkově v Táboritské ulici
Uplne stejne se nam to podarilo s tatkou nekdy pred 25 lety tusim v Karline. Jeho firemni felda nemela central, odemkl si klicem svoje dvere, pak mi ho hodil. Jenze ja klic nechytil a spadl presne do kanalu. Vzali jsme drat, udelali hacek a vyndali ho z toho kose. Dodnes se nad tim smejeme
Tak auto už zase jezdí, ale když jsem se vracel z Kurtze tunelem domů, tak jsem zjistil, že mi nesvítí eRkové budíky. Předpokládám, že se to nějak nastavuje ve VIDA? Dedukuji, že jak odstraňovali ze systému vozidla staré klíče a nahrávali nové, tak to smazalo
podsvit (dodatečně montovaných) eRkových budíků. Je to možné? auto taky trochu míň táhne, jak kdyby došlo k resetu ECU a znovu se to učilo podle jízdního stylu řidiče. Zatím sem s tím jel 10km, tak nebyl prostor to protáhnout.
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
On to nemá od D5T5... budeš si to tam muset znovu nechat nalejt no.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Určitě přehráli. Tejden jsem ležel s Kovídkem medvídkem, taxem neměl čas to řešit, ale kromě nefunkčního podsvitu modrých budíků nefunguje ani výhřev seslí. Předpokládám, že tyhle dodatečné "plug-iny" pro firm-ware vozidla byly spárované na modul, v kterém jsou klíče od auta.
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
Kdysi dávno na V40 mi někde dělali diagnostiku kvůli rozsvícenýmu motůrku na budíkách. Zjistili příčinu, smazali závadu, auto vrátili a nic nefungovalo. Rádio, stahování oken z budíků šel jen otáčkoměr. Pomohlo odpojit baterku. Po zapojení auto ožilo. Třeba to pomuže i v tvém případě. Zkoušels to?
_________________ Od roku 2002 pouze Volva. Bylo: V402.0, 96', B4204S; V40 T4 , 00', B4194T; V70 XC , 98', B5244T; XC 70, 02', B5244T3 aut.; S60 AWD, 06', B5254T2 aut.;
Ejdou Rotacak píše: 05 úno 2025 09:01
2 Jakub Svoboda
Určitě přehráli. Tejden jsem ležel s Kovídkem medvídkem, taxem neměl čas to řešit, ale kromě nefunkčního podsvitu modrých budíků nefunguje ani výhřev seslí. Předpokládám, že tyhle dodatečné "plug-iny" pro firm-ware vozidla byly spárované na modul, v kterém jsou klíče od auta.
Myslím, že je dost možný, že Ti nějak vrátí původní konfiguraci cem. Mám sice P3, ale když jsem nechával dodělat jeden klíč, po přehrání softu se mi vrátil mnou odstraněný omezovač na 210 km/h. Takže něco u toho zřejmě mění.
Při změně konfigurace v autorizáku se přehrává CEM.
Zrovna včera jsem si dodělával náhradní klíč na P2. Obal vystřelovacího klíče na Temu stojí stovku i s poštovným, vyříznutí planžety jsem platil 350, transpondér ID48 za 50, konfigurace přes VDASH 700, a nakonec je potřeba gelový vteřiňák na slepení.
Dálka je tímhle způsobem asi neřešitelná, ta z Temu nejde použít ani s původním plošným spojem, nesedí proti tlačítkům. Navíc nejde nahrát z jiného auta, pokud nejsou k dispozici původní kódy.
Do P3 lze dodělat i neorigo klíč (ideálně od číňana 5-tlačítko) - funguje pak i dálka. Piny lze vydekódovat.
U P2 je s (použitou) dálkou trochu potíž (kompatibilita) a chce to i UEM (zrcátko) dárce, ale jde to. Klíč vyřezat, pokud je podle čeho a nahrát do ID48.