Volvisti a jejich hodinky

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
Grycatko
Člen VK
Vůz: Volvo XC70 D5 151kW AWD 2010

Příspěvek od Grycatko »

MONT! píše: 24 črc 2017 23:39 Asi se budu trochu vymykat, ale vyhovuje mi, že umí něco navíc (nabíjím cca každé 4 dny), navíc si můžu jako ciferník nastavit R-ko 8) ...vpravo aktuální praktičtější ciferník.

Obrázek Obrázek
Jak se jmenuje ten ciferník s "R"?

jancho
Člen VK
Vůz: XC70 D4 120kW D5244T17 MY 2013

Příspěvek od jancho »

Zdarec, jdu pro radu s výběrem jednoduchých chytrých hodinek.
Před pár lety mi tu doporučil, tuším že Python, Amazfit T-Rex.

https://www.smarty.cz/Amazfit-T-Rex-cerne-4p63167

Po mé koupi na Alze je začal prodávat i Lidl.
No a hodinky stále makají, pro mé potřeby jsou plně dostačující.

No ale teď jsem dostal úkol od tchýně sehnat podobně jednoduché nenáročné chytré hodinky pro tchána k narozeninám.
Budget je tam 5tis.

Pomůže mi fórum jako vždy? :D

Bylo: Volvo 960 1994 150kW B6304FS, XC70 D5 MY 2007 automat 136kW - chip od D5T5 Stage2 158kW/470Nm, EGR OFF, Volvo V70 XC 142kW, Land Rover Discovery 2 Td5, V70 D5 2,4 rv2003, škoda octavia super 1221 rv 1964
GALERIE
Foto-rajče

yebat
Vůz: V40 1,9Di 85kW r.v 2001 D4192T3

Příspěvek od yebat »

Tak jsem si pod stromek taky nadělil. Dlouho jsem si nějaký hodinky chtěl koupit, tyhle byly za ,,pár'' korun, ale hlavně, když jsem se kdysi něco snažil vybrat, nic se mi nelíbilo, a tyhle mi padly do oka hned. Viděl jsem je někde ve výloze, tak jsem si je našel na netu o litr levnějš. :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

f.e.e.t
Sponzor fóra
Vůz: V70 D5252T 2.5 TDI r.v. 9/1998

Příspěvek od f.e.e.t »

Jak R-design budíky. Hezký. :-)

Max007
Vůz: XC90 D5 AWD 2010

Příspěvek od Max007 »

ja jsem si loni pod stromecek nadelil tyhle:
Obrázek

jednoduche (resp. jendoduse vypadajici - kov + cerna), ale prakticke - solarni, radiem rizene, presne, bezudrzbove, neutopitelne (200m), safir. prakticky je nesundavam a za ten rok jsem je zatim ani neskrabl.

Alabai
Vůz: Volvo S80 Royal

Příspěvek od Alabai »

Citizen jsou super. Mám dvoje a jsem s nimi maximálně spokojený.

Dnes tyto...
IMG_20250121_083038797_HDR~2.jpg

jirka87
Sponzor fóra
Vůz: Džaponský

Příspěvek od jirka87 »

Je to dlouho – omlouvam se, ale taky nedrzim nikomu pistoli u hlavy, aby to cetl.

Dlouho jsem hodinky nenosil, ale pred cca 7lety jsem zacal nejakyma nejlevnejsima Casio digitalkama, po roce presel na celkem zakladni model G-Shock (hybridy = jak rucicky, tak digi displej to ma) a vedel jsem naprosto jasne, ze dalsi hodinky musi mit luminiscenci jak indexu, tak rucicek, protoze to me teda stvalo priserne, Ty levne G-Shock maji mizerne osvetleni. Jenze ono se to vyvrbilo uplne jinak.

Nakonec jsem si blbec skoro urval nohu v koleni = rehabilitace a nikdy nekoncici cviceni, kde prave me osobne ten Garmin pomaha, protoze vidim co a jak se zlepsuje, muzu to pripadne sdilet s jinymi uzivateli Garmin a to me bavi a ja sam se tim bavim a je to pro me motivacni zalezitost. Velkou roli v tom hraji i ruzne Garmin vyzvy toho systemu (pocty kroku, delky chuze, počet cviceni v mesici, pocet vystoupanych pater pesky atd.). Ne ze by se mi nelibily nejake Amazfity, ale byl bych radeji neposilal sve data, které povazuju za hodne citlive (polohu, hodinkama i platim), nekam na uloziste do Ciny – o tom at si premysli kazdy jak chce. Ja to mam takhle.

Napred jsem mel od kamose hodne jete Instinct 2 Solar, které i presto, ze mam malou ruku byly proste male. Ty jsem vymenil brzy – asi po 3 mesicich za bazarove zanovni Instinct 2X Solar Tactical a to jsem uplne spokojenej. Dnes uz sice vysla verze 3, jenze nenabizi vubec nic noveho, krome „barevneho displeje“, ktery mi realne k nicemu neni, coz byl i duvod proc jsem po velkem zvazovani nevzal Fenix 7X.

Instinct 2X Solar :

- Design vzdalene podobny G-Shocku = cerne, plastove, nenapadne
- Vydrz baterie je enormni – bezny provoz u me je naprosto v klidu 20dni+ (naplno nabite to bez zapnutého rezimu uspory, kdyz nevyuzivate GPS vydrzi fakt 40dni)
- Perfektne mi vyhovuje systém uchyceni remniku „Quick Fit“ proste to jednim cvaknutim sundas a nasadis si jiny reminek – ja mam nejradeji ty textilni na suchac, ackoliv to ma taky nevyhody
- Krome jineho - na svitilnu v hodinkach nedam dopustit.
- Sledovani polohy, kterou muzu sdilet komu chci + detekce nehody a nasledne uvedomeni prednastaveného nouzového kontaktu je pro me dnes uz taky dulezita funkce, které se nevzdam.

Zkratka chapu, ze pro nekoho to nejsou hodinky, ale nejaka blba kalkulacka, ale ackoliv jsem propagator odolnych hodinek, tak pro me osobne uz neni cesta zpet, protoze ta vyydrz baterie me vubec neomezuje a bezne G-Shocky ve srovnatelne cene nemaji proti temto hodinkam prakticky jednu jedinou vyhodu. Je to smutny, ale je to tak.

Zpět na „o všem možném :-)“