). Mam z toho rozpacite pocity. Popravde necakal som, ze by som to vyhral na jedno prihodenie. Po druhe, necakal som, ze by predajca privolil na tu sumu kedze nedosiahla minimalnu pozadovanu vysku pre predaj.
). Mam z toho rozpacite pocity. Popravde necakal som, ze by som to vyhral na jedno prihodenie. Po druhe, necakal som, ze by predajca privolil na tu sumu kedze nedosiahla minimalnu pozadovanu vysku pre predaj.Vyzeralo to ale lakavo aj ta cena je daleko pod cenu nez sa tie auta predavaju. Aj ked neviem ci by to bolo to prave orechove v kontexte toho co som tu uz popisal.
Ta prevadzka auta vo Svedsku asi tiez nebude uplne prechadzka ruzovou zahradou a aj ked v inzerate tvrdili, ze auto je ok ale ktovie v akom stave by take auto po 5 rokoch svedskej prevadzky bolo. Aj ked tych kamienkov a odrenin tam bolo celkom dost ale tak to je kozmetika. Jak by na tom boli ale dutiny a podvozok
 A ktovie ci by sa ten hybrid nevysypal? Ak som spravne pochopil PHEV je vrelo NEodporucany pohon aj ked na to moje jazdenie sa to javi ako ideal.
 A ktovie ci by sa ten hybrid nevysypal? Ak som spravne pochopil PHEV je vrelo NEodporucany pohon aj ked na to moje jazdenie sa to javi ako ideal.Inak som sedel v benzinovej verzii cisto len kvoli priestoru a prislo mi to vacsie ako superb teda co sa tyka priestoru na sirku v druhom rade sedadiel. Aj ked je pravda ze priestorovo by sme si pomohli len ciastocne a nejake to MPV bude lepsie riesenie.
Este otazka k MPV. Sused predava Toyota Verso 12/2014 je to ale D-4D co je vraj BMW motor (resp. Mini?) teda zase kurna ten diesel. Je to ale za 7t€ takze ta cenovka je daleko nizsie a tych usetrenych penazi bude celkom slusna kopka.

x 1
 x 1