Inzerát zde https://auto.bazos.cz/inzerat/189305349/volvo-v70-25-t-benzin-147-kw-rv-2007.php VIN kód v inzerátu ani po telefonu nebyl sdělen, tady přikládám, kdyby to někoho zajímalo.
YV1BW565081024949
Pán inzeruje na bazoši vícero aut, takže jsem od auta dotaženého z Dánska ani moc nečekal, fotek v inzerátu poskromnu, foceno mokré auto, bez fotek interiéru. Nuže dobrá, když už to tam leželo celé prázdniny a z původní ceny 99k to slezlo na 85k a následně na 79k, tak jsem chtěl mít klidné spaní a před 2 dny pánovi zavolal.
Po telefonu mi bylo sděleno, že auto je z Dánska, hotová dovozová TK, interiér tmavá kůže s bílou(tedy R-design, ale sedačky on neměnil), interiér chce vyčistit, udělat oleje a filtry. Na autě jsou zánovní pneu (rok výroby 2020 s pěkným vzorkem po bližší prohlídce) a že do auta už nedá ani korunu a že je tam hodně kosmetiky. Domluvili jsme datum a čas, řekl jsem že si přijedu s diagnostikou auto omrknout a budu sebou mít pomoc na obhlídku auta. Pán se vším souhlasil.
Auto stálo kde mělo, přijeli jsme o 10 minut dříve, tak byl klid auto předem z venku obhlídnout. Po vnější obhlídce toho bylo tolik, že jsem pánovi hned volal, že si ušetříme čas obě strany a ani to nebudeme projíždět ani zkoušet diagnostiku a poděkoval. Pán po telefonu poděkoval za odpověď a prohlídka skončila dřív než začala. Osobně jsme se tedy ani nepotkali.
Nedostatky:
- -poškrábané řidičovy dveře
-poškrábaná a oloupaná kapota
-pravý přední blatník zfušovaně lakovaný, viditelné ztékance v místech u předního světla
-pravé zadní dveře jaksi stříknuté/viditelný flekanec
-zadní nárazník otřený
-obě další světla poškozená, popraskaná
-koroze zezpod plastových prahů
-v místech rezervy mezi zadními tlumiči výfuku svařovaná, silikonem zatřená a amatérsky přestříkaná místa
-nejspíše mrtvý zámek zamykání PZ dveří (auto bylo zamčené, ale PZ dveře nikoliv)