Slowhand97: Volvo 760 GLE TDIC M46+OD
Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
- Autor
- Zpráva
-
- Člen VK
- Vůz: 945 D24TIC 94
Chlapi, myslím, že jsme ponaučení a nemá smysl se v tom pořád rýpat. To nikomu nic nepřinese. Možná jsem jedinej, ale i přes ty starosti s tím spojené, mě zajímá další osud auta. Pokud to tady ostatní opravdu tak trápí, pak se s Jirkou domluvím, ať mi progres pošle neveřejně no. Život je dost krátký na to, abych se jen rozčiloval... 

360 GLS, B200K, rv. 1985
-
- Vůz: 745 TIC
Mě fascinuje jak tady chlapci hodnotí druhého kvůli jedné situaci jakoby se nechumelilo...hlavně jestli taky dokážete hodnotit sebe samé a máte díky tomu tak čistý štít, že můžete hodnotit činy druhých ... 
Tady slowhand má minimálně koule na to se tady dále projevovat i přes jeho exces, působit poučeně z celé situace a snaží se dal fungovat a někteří jej i přesto posílají do řitě a odsuzují jako kdovikoho. Sorry ale to naprosto popírá vaše řeči o fungující komunitě

Tady slowhand má minimálně koule na to se tady dále projevovat i přes jeho exces, působit poučeně z celé situace a snaží se dal fungovat a někteří jej i přesto posílají do řitě a odsuzují jako kdovikoho. Sorry ale to naprosto popírá vaše řeči o fungující komunitě

Naposledy upravil(a) smolda dne 25 črc 2024 21:42, celkem upraveno 1 x.
-
- Vůz: XC70 D5 2008
Tak jakoby ty teď děláš to stejný ne? Hodnotíš někoho kdo hodnotí.
Nicméně tady o tom bylo popsáno dost a z více stran. On sám nic nenapsal, tak bohužel. Bez viny není nikdo, ale já se snažím vždy dodržet co řeknu i kdybych na tom měl prodělat kalhoty, páč co je chlap co nedodrží svoje slovo?

Nicméně tady o tom bylo popsáno dost a z více stran. On sám nic nenapsal, tak bohužel. Bez viny není nikdo, ale já se snažím vždy dodržet co řeknu i kdybych na tom měl prodělat kalhoty, páč co je chlap co nedodrží svoje slovo?

K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou:
V70XC MY00 2,4T AWD A/T @ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
VIDA k dispozici - Blansko, Brno, Olomouc
MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva...
MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej...
XC70 MY08 D5 AWD M/T @ 225 ořů v plné síle!
-
Python: kdepak, já to nehodnotím... Já jen konstatuji a podivuji se
nehodnotím ani jednu stranu ani druhou

-
- Vůz: XC70 D5 2008
Tak to já teda taky jen konstatoval a podivuju se. 

MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva...
MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej...
XC70 MY08 D5 AWD M/T @ 225 ořů v plné síle!
-
Python: kdepak, tys ho nazval krysou...to uz je hodnocení 
-
- Sponzor fóra
- Vůz: Bílý
A to je prave ten problem. Ze nema zadnou sebereflexi a je tady zas. To neni nic k obdivovani, leda k udivu. "Pusobi poucene"...presne takhle najivni byl asi v dobu prodeje auta Vityjan, kdyz mu to teda nechal stat pred barakem a rekl si - pusobi slusne, je na foru 8 let, to bude Ok. Ja myslim,ze kdyby tebe nekdo natahl tak bys tak shovivavy nebyl. Tzn bud ti Smoldo.chybi empatie s obeti, nebo na takove krysi chovani neklades duraz.smolda píše: 25 črc 2024 21:40
Tady slowhand má minimálně koule na to se tady dále projevovat i přes jeho exces, působit poučeně z celé situace a snaží se dal fungovat a někteří jej i přesto posílají do řitě a odsuzují jako kdovikoho.
A ano, dle meho soudu si tohle jednani presne zaslouzi poslani do rite, kdyz mam tedy citovat.
A prave proto, ze drive se smejdi alespon nevraceli mam dojem,ze se touhle kauzou a tolerovanim jejiho stvoritele nwco krapet meni k horsimu
No, co. Svoje jsem rekl a kdo muj nazor nepochopil doted, nepochopi ho nikdy. Slowhand je nekdo, kdo sem podle me uz nepatri a je mi uplne jedno jestli chybu uznava,nebo ne. V tom case, udelal zcela vedome podel a neni mu 5let. Takze vedel dobre co dela.
-
- Vůz: V50 T5 AWD
Sorry, nechtěl jsem se vyjadřovat, nicméně příspěvky z téhle causy si ještě dnes docela jasně vybavuji. To že to nakonec skončilo zaplacením auta a smírem neznamená, že je vše zapomenuto a "jedeme dál jako by nic".smolda píše: 25 črc 2024 21:40 Mě fascinuje jak tady chlapci hodnotí druhého kvůli jedné situaci jakoby se nechumelilo...
Takže ze mne označení Slowhand97 bezpáteřní krysou naprosto sedí. A hodnocení na diskuzním fóru je docela normální věc.
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=96&t=56997
-
- Vůz: Volvo 760 GLE TDIC
Vskutku mě fascinuje ta přehlídka "lidí" co mě ani nezná, nikdy se mnou nekomunikovali, neviděli. Ta kauza se jich osobně nikterak netýká a i přesto mají potřebu přijít jen si napsat svoje a zas odejít.
Nemá smyslu tu psát že to nebyl úmyslný poděl, ale v jeden moment jsem prostě o peníze přišel a jako důsledek nebylo v tu chvíli na zaplacení auta a kdo chce exekuční záznamy si snad umí najít i pětiletý dítě, ne?
Svou chybu sem uznal i Honzovi jsem se několikrát omluvil že to fakt úmysl nebyl, ale tak si tu pohoňte ega pojďte si kopnout já to snesu a ten progres na autě sem stejně přidávat budu, ať už kvůli Honzovi, nebo třeba jiným. Jinak díky Smoldovi a Ejdou za aspoň nějaké opravdu komunitní jednání a přístup.
Nemá smyslu tu psát že to nebyl úmyslný poděl, ale v jeden moment jsem prostě o peníze přišel a jako důsledek nebylo v tu chvíli na zaplacení auta a kdo chce exekuční záznamy si snad umí najít i pětiletý dítě, ne?
Svou chybu sem uznal i Honzovi jsem se několikrát omluvil že to fakt úmysl nebyl, ale tak si tu pohoňte ega pojďte si kopnout já to snesu a ten progres na autě sem stejně přidávat budu, ať už kvůli Honzovi, nebo třeba jiným. Jinak díky Smoldovi a Ejdou za aspoň nějaké opravdu komunitní jednání a přístup.

Bylo: Volvo 240 Volverin, Volvo S90 Elza, Volvo 960 Vendelín, Volvo 850 Rudý Baron
-
- Sponzor fóra
- Vůz: Bílý
Posledni vec k tomu napisu,protoze me to toci do ruda a absolutne mi to neda.
Co to pises?
Tys mel zaplatit 10tis pri dovozu auta. A to jsi neudelal. V jakou chvili jsi o co prisel? Ty jsi uz pri slozeni toho auta u tebe pred barakem vedel, ze ty penize nemas a nemas cim zaplatit, presto jsi to auto prijal, prodavajicimu jsi svou situaci nesdelil, nasledne jsi delal problemy a kdyz za tebou prijel, schovaval ses za mamu, tak o jakem komunitnim jednani to mluvis?
U neznalych nahodnych navstevniku foru ses asi prsve ocistil, naopak ze me, Standy, Michla tady delas zrudy, ale realita je,ze jsi decko,ktere si absolutne neumi resit problem. Coz doklada teda i ta domnela exekuce. To zas ty napises urcite, zes delal nekomu rucitele a ten umrel, nebo jsi zdedil dluh...no jo chudacku, mala...mala...
Stacilo prirom rict (a vysvetluju ti to tady po nekolikate) prodavajicimu, ze tvoje situace se rapidne zmenila k horsimu a jestlli se da i presto nejak dohodnout.
To auto rozhodne nebyl nejaky ceneny artikl s frontou zajemcu.
Proste jsi decko, neumis komunikovat a jenom se porad a porad a porad vymlouvas. A to je posledni co jsem k tomu rekl a pevne doufam, ze tady ti uz nikdy nikdo verit nebude. Co udelal Standa by meli udelat vsichni. A co ti napsal Ondra bys mel mit v podpisu.
To je komunitni chovani. A ne ze budu dal umoznovat podvodnikovi fungovat
Co to pises?
Tys mel zaplatit 10tis pri dovozu auta. A to jsi neudelal. V jakou chvili jsi o co prisel? Ty jsi uz pri slozeni toho auta u tebe pred barakem vedel, ze ty penize nemas a nemas cim zaplatit, presto jsi to auto prijal, prodavajicimu jsi svou situaci nesdelil, nasledne jsi delal problemy a kdyz za tebou prijel, schovaval ses za mamu, tak o jakem komunitnim jednani to mluvis?
U neznalych nahodnych navstevniku foru ses asi prsve ocistil, naopak ze me, Standy, Michla tady delas zrudy, ale realita je,ze jsi decko,ktere si absolutne neumi resit problem. Coz doklada teda i ta domnela exekuce. To zas ty napises urcite, zes delal nekomu rucitele a ten umrel, nebo jsi zdedil dluh...no jo chudacku, mala...mala...
Stacilo prirom rict (a vysvetluju ti to tady po nekolikate) prodavajicimu, ze tvoje situace se rapidne zmenila k horsimu a jestlli se da i presto nejak dohodnout.
To auto rozhodne nebyl nejaky ceneny artikl s frontou zajemcu.
Proste jsi decko, neumis komunikovat a jenom se porad a porad a porad vymlouvas. A to je posledni co jsem k tomu rekl a pevne doufam, ze tady ti uz nikdy nikdo verit nebude. Co udelal Standa by meli udelat vsichni. A co ti napsal Ondra bys mel mit v podpisu.
To je komunitni chovani. A ne ze budu dal umoznovat podvodnikovi fungovat
-
- Člen VK
- Vůz: 240/V70II
Dobre pripomenout. a me se to tyla tedy hodne, protoze Honza je muj letity kamarad, za kteryho bych dal ruku do ohnevityjan píše: 29 čer 2023 14:03 Přátelé!
Rád bych se s vámi podělil o nemilou zkušenost se zdejším uživatelem Slowhand97 občanským jménem Jiří Šebek. V březnu 2023 jsem zde nabídl k odkupu Volvo 765 s D24TIC za 20000kč. Jirka mě oslovil a projevil o vůz zájem. Domluvili jsme se, že v rámci podpory prodeje mu auto na svoje náklady dovezu a tak se také dne 19.3.2023 stalo. Jirka mě předem požádal o rozložení kupní ceny na dvě platby, prvních 10000kč při předání auta a druhých 10000kč pak pošle na účet do 30.4.2023. Zapsáno ve smlouvě. V rámci komunity jsem nikdy neměl problém se vzájemnou důvěrou…
Při předání auta Jirka přišel s tím, jestli by mi nevadilo, že mi i prvních 10000kč pošle na účet. Říkám ok, můžeme si věřit, doposud jsem s „Volvistou“ neměl nikdy problém. Rozloučili jsme se a čas běžel. Následovalo období, kdy peníze stále nebyly na účtu a mnoho výmluv a ujištění (že okamžitá platba jde i několik dní nebo že si spletl číslo účtu a několik týdnů banka peníze nevrátila….). Tento stav trvá do dnes (pro masochisty mohu zaslat konverzaci), proložení zapíráním se nebo absolutní nekomunikací. Došlo už i na „předžalobní výzvu k uhrazení dluhu“. Když jsem zmínil, že podám trestní oznámení, celý proces se zadáním okamžité platby včetně pochybného screenu, jež měl dokazovat, že opravdu platbu zadal, se opět opakoval a několik týdnů peníze opět nepřišly. Auto do dnes není převedeno, protože jakákoli domluva poslední dobou není reálná.
Nesmolím to tu, abych plakal nad svou hloupostí, ale je to myšleno jako varování pro případné „obchodní partnery“ Jirky Šebka – Slowhand97.![]()
Mitsubishi Outlander, 2,0i FWD, man, ´18
bylo: 240 D24 ´85, 740 D24 ´85 , 4x 940 B230F, B230FK, D24TIC, B200F V70/1 fturbu, 4x 850 různých výbav a motorizací, V70II 2,4i AT, SAAB 9-3 SC
Plastíky kilowattama nenahradíš
240 GLT B230F ´89 AT Tourist/diplomatic sales
V70 MY2001 D5252T - Erdogan D5T5 Stage 1
760 D24TIC ´88 M46
Mitsubishi Outlander, 2,0i FWD, man, ´18
bylo: 240 D24 ´85, 740 D24 ´85 , 4x 940 B230F, B230FK, D24TIC, B200F V70/1 fturbu, 4x 850 různých výbav a motorizací, V70II 2,4i AT, SAAB 9-3 SC
Plastíky kilowattama nenahradíš
-
- Sponzor fóra
- Vůz: V70 D5252T 2.5 TDI r.v. 9/1998
Jsou horší věci pro ty, kdo tu mluví o Volvo komunitě. Pro anglicky nemluvící, použijte Google překladač. https://davidvahey.com/
Volvo stříbrná V50 T5 FWD 12/2004
-
- Vůz: Range Rover V8
No Jirko asi takto, když si vezmu jak ses zachoval tak sorry jak mnozí ti už naznačili tak prostě tohle čestný chlap neudělá a to jsi posral, bohužel nyní s tím budeš tady muset žít. Mě když Honza tohle auto nabízel před tebou, za což mu děkuji, jelikož to beru jako důvěru, že bych ho asi dal dohromady a hlavně obchod proběhl čestně, tak jsem ho odmítl, jelikož se mi doma převracel život a byl jsem si vědom své nemožnosti splnit i tak nízký závazek, který Honza chtěl.
Druhá věc, kterou si myslím je, že na vskríšeni takové devítky nemáš, buď prostředky zkušenosti a odhodlání. Okej každý z nás domácích kutilů nějak začínal a zrovna etalon je z mého pohledu bezva, je to jednoduchý, relativně snadno se na tom pracuje ale chce to makat, učit se v literatuře, na netu a dávat postupem času dohromady vercajk a materiál na oživení a zprovoznění, záměrně se vyhýbám slovu renovace protože to už jsme zase o level úplně jinde. Tady vidím Volvo ve stejně nepojizdnym stavu, kde řešíš píčoviny typu kobereček ten či onen, ale to na vrácení života autu asi moc vliv mít nebude. Okej motor chceš nechat někomu udělat a čekáš na něj, ale určitě jsou věci které už jsi mohl dělat, rozchozeni brzd, ošetření podvozku a kašle vymena náplní v převodovce a difu, zatím vidím stejného chudáka na stejném místě jako jsem od tebe před lety zachránil a čtu sny o renovaci. Snad uvididim něco jiného ale zatím je mi toho auta spíš líto.
Druhá věc, kterou si myslím je, že na vskríšeni takové devítky nemáš, buď prostředky zkušenosti a odhodlání. Okej každý z nás domácích kutilů nějak začínal a zrovna etalon je z mého pohledu bezva, je to jednoduchý, relativně snadno se na tom pracuje ale chce to makat, učit se v literatuře, na netu a dávat postupem času dohromady vercajk a materiál na oživení a zprovoznění, záměrně se vyhýbám slovu renovace protože to už jsme zase o level úplně jinde. Tady vidím Volvo ve stejně nepojizdnym stavu, kde řešíš píčoviny typu kobereček ten či onen, ale to na vrácení života autu asi moc vliv mít nebude. Okej motor chceš nechat někomu udělat a čekáš na něj, ale určitě jsou věci které už jsi mohl dělat, rozchozeni brzd, ošetření podvozku a kašle vymena náplní v převodovce a difu, zatím vidím stejného chudáka na stejném místě jako jsem od tebe před lety zachránil a čtu sny o renovaci. Snad uvididim něco jiného ale zatím je mi toho auta spíš líto.
Bylo:Volvo V70 P2 D5 AWD; V70I Tdi Stříbřenka Volvo V70 I TDi Black[/b] Volvo 760 2,8 V6[/b]Volvo V70 I 2.0 Hašlerka, SAAB 9000 aero stg.III Lucifer 2xSaab 9000i, Saab 9000 Turbo, Saab 900II Turbo, Saab 9000 AERO, Volvo V70I, Volvo 850-Modrý Kombík, Volvo Hellboy 850 TDI 103 KW; Saab 9-5 Aero Severní Vítr, Volvo 960 II Safír
Je: SAAB 9000 2,3-16V; Lexus RX 300, Mercedes A190
Bylo:Volvo V70 P2 D5 AWD; V70I Tdi Stříbřenka Volvo V70 I TDi Black[/b] Volvo 760 2,8 V6[/b]Volvo V70 I 2.0 Hašlerka, SAAB 9000 aero stg.III Lucifer 2xSaab 9000i, Saab 9000 Turbo, Saab 900II Turbo, Saab 9000 AERO, Volvo V70I, Volvo 850-Modrý Kombík, Volvo Hellboy 850 TDI 103 KW; Saab 9-5 Aero Severní Vítr, Volvo 960 II Safír
-
- Vůz: 745 kostka
Je něco novýho s TICem? To auto není tuctový, byla by škoda nechat ho stát v trávě..
- Vůz: Volvo 760 GLE TDIC
Na Vilíkovi se pomalu, ale jistě pracuje, po volných chvílích se to auto blíží k provozu.
Bylo: Volvo 240 Volverin, Volvo S90 Elza, Volvo 960 Vendelín, Volvo 850 Rudý Baron
-
- Vůz: 745 kostka
To je dobře, že se něco děje. Ať brzy jezdí.