Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Zdravím všechny, tak Brůča je po výměně oleje v motoru, převodovce a servu. Je to znát, řadí hladčeji hlavně po zahřátí. Dostal konečné letní kola a zdá se, že motor i CEM vyschla a už nehlásí žádné chyby. S ohledem na věk je v pořádku a momentálně doufám, že nehrozí nějaké zásadní opravy. A tak chci poděkovat administrátorům fóra i těm kteří píšou. Bez možnosti si načíst informace bych ke koupi neměla odvahu a taky těžko hledala servis.
Takže DÍKY
Dobrý letní den všem, měla bych prosbu, mohl by někdo načíst s Vidou v okolí Teplic nebo Ústí nad Labem atd.? Nahlásila se mi převodovka, s největší pravděpodobností přehřátí v horku ale pro jistotu přečíst a smazat. Děkuji předem za radu.
Nechci strašit, ale to samé měl bratr před 2-3 lety na xcéčku taktéž a taktéž v těchto tropech. Za pár dní auto dořadilo úplně a dál pokračovalo na odtahovce.
Následně repas automatu u Davida Patočky za 80+.
Tak držím palce, ať to nemá obdobný scénář.
_________________ Je: Volvo XC70 P3 D4 120kW D5244T17 MY 2013, Renault Twingo, Ariens gt14
Bylo: Volvo 960 1994 150kW B6304FS, XC70 D5 MY 2007 automat 136kW - chip od D5T5 Stage2 158kW/470Nm, EGR OFF, Volvo V70 XC 142kW, Land Rover Discovery 2 Td5, V70 D5 2,4 rv2003, škoda octavia super 1221 rv 1964 GALERIE Foto-rajče
V podstatě jsem to už jednou řešila, když se chyba vymazala, byl klid. Vzhledem k věku auta a historii je i trochu podezření na to, že CEM má svoje vrtochy. Takže bych ráda věděla, na čem jsem, než do auta sednu a vyrazím že severu do Č.Budějovic, kde je servis, abych neskončila na té odtahovce. Přijde mi, že řadí normálně nahoru i dolů, sekvenční řazení také.
Nikkki píše:Dobrý letní den všem, měla bych prosbu, mohl by někdo načíst s Vidou v okolí Teplic nebo Ústí nad Labem atd.? Nahlásila se mi převodovka, s největší pravděpodobností přehřátí v horku ale pro jistotu přečíst a smazat. Děkuji předem za radu.
Tak vyřešeno, opět díky Fóru! Zdá se, že Brůča nemá vypnutou funkci vyřazení do neutrálu při zastavení a stejně jako u jiných aut to zlobí a nefunguje správně, proto převodovka občas nahlásí chybu. Je otázkou, zda to u auta jeho věku řešit, přehrát software a udělat adaptaci Budu ráda za názory.....
Přidáno za 7 minut 4 sekundy:
Tedy by to chtělo vypnout v CEM, už jsem to tu trochu pročítala, ono se mu to stává zřídka, je to nastavené asi po minutě a půl nebo tak nějak, čemuž se dá předejít vyřazením z D na P při delším stání...... nejspíš to soudruzi v Německu měli už dávno přehrát, jenže to neudělali a tak nevím, jestli mu to dědečkovi teď spíš neuškodí....
Pokud to není nezbytné, tak ji dělat nechci, Brůča jezdí dobře a radši bych do toho sťourala co nejméně, z mého pohledu nechci na něm nic tunit ale starat se o něj, aby vydržel co nejdéle.
Zdravím všechny v předvánočním čase, malá zpráva o vypnutí Neutral control. Díky Hajnému a jeho pomoci následně v Horoměřicích vypnutý Neutral control. Převodovka se chová jinak, není tak „nervóznį“ ,reaguje rychleji, chyba se už logicky neobjevuje. Překvapivě se snížila o něco spotřeba, čekala bych spíše opak. Je škoda, že jsme to vypnuli až teď při 328.000, určitě by prospělo dříve. Letos zažíváme s Brůčou konečně sníh (za mě by mohl vydržet až do března) a to ukazuje genialitu švédského auta. Z koule sněhu se stane do 5ti minut vůz připravený k odjezdu do práce.