Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Deku jsem očistil čističem brzd a drželo to jak šlak. Jinak co se týče lepení na deku, tak jsem to takto viděl již víckrát na Ahifi, takže jsem to udělal stejně. Důvod neznám.
Jinak jsem kupoval:
2x Vision XL
1x Viper
7x Titan
2x Atom
2x Extreme.
Jak Atom, Extreme tak i Titan mi ještě zůstal. Ale je fakt, že jsem měl ještě něco doma po S80.
Přidáno za 4 minuty 17 sekund:
A ještě dostala S90 tmavý sportovní volant místo dvoubarevného. Zatím bez pádel
Včetně koženého pytle a tmavých plastů sloupku řízení. Ještě zbývá vyměnit koženkovou část mezi DIM a sloupkem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
Pekne si s tim hrajes. Moc pekne...Ja nez se k necemu podobnemu dostanu,tak uz pokukuji po jinem autePS: At neplevelim,tak jen pro zasmani. Dnes jsem vracel/menil sluzebni Octavii. A rikam prebirajicimu,ze muze uvest do protokolu myto rucne a pouze jednou po 3 letech provozu
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
PetrXC70: Ten neopren toho moc neutlumí. Dnes jsou membránové materiály jako Titan, Titan Lite, Raptor, Blockshot atd.
Ten neopren bych tak použil jako druhou vrstvu pod kapotu.
Cronicle: Ten Raptor bude dost těžký a nemusely by ti to udržet vzpěry. To je lepší tím použít D2ku a pak raptor v druhé vrstvě třeba do prostoru pod torpédem. To je hodně znát.
Jinak Škodovky se nemyjí
_________________ S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
Sorry za OT, evidentě máš zkušenost s tou modernou. Nemáš tip na nějaký lehký materiál? Budu měnit repro v miatě a tak bych dal něco do dveří, jen tak aby se neřeklo.
Nicméně já ten neopren mám jako druhou vrstvu a je to za mě dost znát, ale nemám zkušnosti s tou želvou, ta tady před X lety ještě nebyla.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Jako první vrstvu bych dal Comfortmat D2/3 nebo Cobra
a jako druhou vrstvu Comfortmat Vision/Integra
přímo za repro bych pak dal čtverec Comfortmat Soft Wave .
Softwave pak případně i na zadní stranu tapece ale to bude kvůli hluku u Miaty asi zbytečné.
Ono se dost lidí na mě dívalo divně, když jsem to zmínil, že to mám v plánu dělat.... ale okruhovej speciál nestavím a lepší muziku si užiju kdykoliv když nebudu na okresce.
Díky.
Já si říkal, že když je to T8, že už z výroby by to mělo mít fajnový brzdy a přemejšlel sem,(bez jakejkoliv zkušeností) co dokáže udělat s brzdama 20mm na průměru...
Tak z principu by to líp brzdit mělo, to by tu tolik lidí neměnilo brzdy za větší. Ale dle mě už původní velikost brzdila naprosto dostatečně.
Za mě to bylo opravdu spíš jako kosmetika, aby v kolech byly co největší brzdy.
To nejsou okruhový auta. Volvo je sice těžší váha, ale nikdy mi na žádném nepřišly poddimenzované.
Možná přesně někdo, kdo lítá hodně dálnici v levém pruhu nějaký ten mm v průměru něco udělá, ale spíš ne.
A když už na vadnutí, tak je to spíš o směsy a odvětrání.
Na S90 jsem zakoupil origo sluneční clonu a v ruce se tedy jeví jako velmi kvalitně zpracovaná, včetně skladovacího obalu. Naprosto jednoduše se instaluje, bez nějakých debilních přícucek které pak po sobě jinak nechávají na skle stopy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To vypada dobreVejde se v obalu na sirku kufru? I kdyz ja mam vlastne asi jinou siri u kombiku...Jak je to v obalu dlouhe? +-...Mozna nebyt liny tak si muzu najit,vid?
Hlavně to chrání koženou palubku, která se u SPA modelů ráda odlepuje. To je to hlavní, proč jsem to kupoval, protože na vychlazení před odjezdem mám u T8 nezávislou klimu.
A že to není jako příplatková výbava něco jako stahovací roletka rovnou z výroby....to jen takové zamyšlení. Každopádně velice fajn příslušenství podle fotek.