jirkaTDI píše: 14 čer 2020 22:10
Z druhovýroby je KYB snad nejtužší, Bilsten B4 jsou taky spíš méně komfortní. Nejkomfortnější se mi jeví Sachs nebo Monroe.
B4 jsem si dával na Oktávku a na Polo a obojí relativně výrazně ztvrdlo. Naopak na autech, kde jsem měl Sachs nebo Monroe, tak to bylo komfortní, ale větší sympatie mám k Sachsu.
Moje Volvo je dle mého názoru docela komfortní, mám tam:
- vzadu tlumiče SACHS 317 339 + pružiny Lesjofors HD provedení (dával jsem místo nivomatu)- výsledek je perfektní, ze začátku mi to přišlo moc měkké, říkal jsem si, jestli jsem neměl dát KYB, ale už nelituju, je to komfortní a díky HD pružinám aspoň zadek neleží, když tahám vlek nebo vozím plný kufr (což je často).
- vepředu mám ještě origo pružiny a tlumiče Monroe od minulého majitele, až budou na výměnu, tak jdu opět do kombinace SACHS 554 046 + Lesjofors pružina
Ahoj, reaguju na starší příspěvek, ale je to přesně co, mě zajímá... měnili jsme před pár lety na (V70II 2001) origo nivomaty, místo nich nějaký normální tlumiče (bohužel teď nevím přesně výrobce/typ, kouknu se, jestli něco najdu na autě) + pružiny Monroe. Pohodlnné dost, ale taky to na můj vkus až moc sedá na zadek, když to plně naložíme (dovolená, plný auto... nebo i nosič s kolama), rozhodně víc než různým známým s podobnýma kombíkama, když jsou podobně naložený. Tlumiče jsou pořád asi OK (nedávno v servisu, takže by mi řekli, kdyby byl problém). Takže to bych chtěl vyřešit, ať to nemáme tak nízko. V servisu (T6R) mi nabízejí výměnu pružin, na Lesjofors, asi ty Heavy Duty, ale vyjadrovali spis pochyby, jestli to pomůže... Takže máš pocit, že to opravdu snese dobře větší naložení? Že to je rozdíl i proti těm nivomatům? (S těma nám to totiž taky docela sedávalo, ale nevím, možná to bylo už stářím)...
Předem díky za odpověď, případně kdyby někdo jiný měl doporučení, jaké pružiny dát, aby to neklesalo.