Pozn.: Nechci tam cpát nějaké změkčovací vložky navíc. Jen tam chci mít to, co tam patří a hledám tu nejlepší (a peněženku neruinující) alternativu

Volvo na tohle mělo nivomaty na zadku, já je tam původně měl, jenže dát někde 12 tis. (ne-li víc) za jeden, to nejsem blázen.rejnok píše: 13 čer 2020 23:06 me by spis zajimaly ty pruziny... mam 290tkm a kdyz jsem pripojil prives, tak to dost sedelo. Jakoze fakt hodne.
Tak nevim, jestli kdyz dam normalni treba sachs, tak jestli to bude lepsi a nebo by bylo lepsi tam dat tu verzi pro zvysenou zatez....
vim, ze na passatu, kdyz mel kouli z vyroby tak dostaval silnejsi pruziny, nebo auta pro taxi a to mi prislo prave takovy vic fajn, nez ta uhoupana normalni verze. Ale jak je to na volvu, to netusim.
To by asi mohlo být ono, díky mocrejnok píše: 14 čer 2020 17:35 no na mem stitku v motorovem prostoru u VIN kodu je takovyhle cislo: 111241117231
ale nevim, jestli je to ono.
je to V70II d5 120kw bez nivomatu
Ale to nemáš originál přímo od Volva ne? Já se obávám, že ty tlumiče jako origo Volvo budou taky od Sachs. Budou to ty stejné, se stejnými čísly, jen o třídu výš, protože je Sachs dělal jako prvovýrobou a obyč. Sachs, i když úplně ty samé, ake určené jako druhovýroba budou kvalitou jinde. Ale taky si za ně Volvo řekne raketuPetrXC70 píše: 14 čer 2020 18:45 Já kupoval vše podle čísel(Sachs) a přijde mě to tvrdý, tak vybírej dobře...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]