Zdravím všechny Volvisty. Rád bych Vás přivítal v medailonku mého vysněného autíčka. Jsem jeho hrdým majitelem přez jeden rok a zde bych vás rád seznamoval s radostmi a problémy, které budu zažívat. Pokud toto vozidlo někdo poznáte, budu rád za doplnění informací z jeho historie. Je to vůbec poprvé, kdy jsem koupil takto "NOVÉ", moderní a drahé auto. Do této doby šli veškeré výdaje do rodiny a baráku. V jádru jsem motorkář a 1. auto jsem měl doma až ve chvíli kdy jsem poznal svou vyvolenou. Ta v té době byla majitelkou Renaultu Clio 1.gen. To se bavíme o roce 2008. Moje (moje) první auto přišlo až v roce 2016 a byl to Ford Focus '98 1.8 zetec hatchback 1.gen - na svou dobu skvělé šoférské auto, za tři roky byl vyměněn za Focuse '98 1.8 zetec combi 1.gen a ten před rokem vyměněn pravě za XCčko. Vlastně jsem asi stále Forďák? Nemyslíte? Jsem tu vůbec spravně?

Myslím že to by pro začátek stačilo. Bohužel jsem zjistil, že auto málo fotím, ale pokusím se zde shrnout uplynulý rok a na to postupně navážu akuální činností a doufám že i vetším množstvím fotografií
Přidáno za 17 minut 43 sekund:
Auto jsem koupil někdy kolem 20.září 2022 v Praze, mělo najeto 198t km, s kompletní servisní historií, původem z Č.r. a v podstatě na něm byli nalezeny jen 3 závady. Brzdy před smrtí, unavené otevírání kufru a nesvítící ovládání okna zadních dveří. Mé specifikaci vyhovovalo z 95 procent (motor, vyšší výbava, absence tažného, tmavý interiér...) Chybělo jen webasto a po předchozí zkušenosti sem nechtěl černou barvu. Bohužel po roce hledání bylo toto nejblíže ideálu a tak jsem ho koupil. Z koupě foto nemám,ale z testu 4x4 je zde
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.