Přesně takhle to mají naši: německý ovčák (fenka), výcvik blížící se nule. Pes doma (veliká zahrada), sem tam vycházka. Pes poslechne (někdy) na povel k noze Nicméně rodiče ho mají moc rádi, pejsek se má jak v ráji a je to absolutní mazel, nezákeřný, sem tam prožene slípku a to je asi vše a moje děti ho úplně milují A já nemám vůbec strach. I tak to jde ...
S ostatním ohledně chování a přístupu k pejskům také souhlas, přesně, jak jsi to napsal
Moc se mi líbí jak to Jarda S40 popsal, vidím to stejně. Podle mě není mé okolí plné krvežíznivých psích bestií a šílených majitelů.
Mít psího parťáka je fajn a psa potížistu nikdo nechce.
Tohle je problém, teď jsme měli na chalupě švagra a jeho 2 děti, které nejsou úplně nejbystřejší. A když si šli Týnu pohladit když ležela pod stolem a já říkal ať ji nechají být, tak jejich matka na to řekla, však je hodná a ona se nechá pohladit... Jsem myslel, že je profackuji. A úplně jsem si říkal, že by na ně měla zaštěkat, nebo zavrčet. Jenže ona je taková hodná blbečka, že si to nechá líbit i když jí to je nepříjemné. Ale cizí rodiče a děti nevychováme, bohužel.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Ja nosím bežne pri sebe hoc aký lacný nožík, aby som ho mohol bez zábran používať a ak by som ho odpálil, aby mi nebolo ľúto. Ale mám aj nejaké uloženky. K nim napr patrí aj tento kúsok so severským pôvodom.
Já jsem po letech vytáhl tohohle starého Foxe a jsem překvapen. Používám jej jako improvizovaný kuchyňák na stavbě a řeže krásně. ještě pořád jej dělají, stojí asi 1200 420tka ocel. Takovej univerzální zálesák buřťák chlebák
Někdy před více jak deseti lety jsem si ho taky pořídil. Nakonec jsem mu ale nepřišel na chuť, resp neměl pro něj využití a ten konvex mě nebavilo brousit. Tak šel do krabičky. Jinak je to 3G.
Kamarád si tenkrát pořídil toho micartovýho, a to je úplně o nečem jiném než tahle nylonová ošklivá armádní střenka...jinak nůž je to suprovej jen škoda že ta micartová verze je tak drahá
Základní F1čka s VG10tkou stojí cca 4 tácy, dřív to bejvalo kolem 2600. S micartou to bylo tenkrát kolem 7 tisíc a taky s VG10tkou ocelí, kolik stojí dneska těžko říct protože jsem ji v čr nikde nenašel
Ahoj, potřeboval bych poradit či nahodit něco pro inspiraci.
Synatorovi bude zanedlouho 18 a mimi jiné bych mu rád dal nůž. Něco v modernějším designu, ve slušné kvalitě a slušné ceně. Po přečtení celého vlákna jsem si dal rozpětí od Cold Steel Crawford 1 CS-20MWC jako nejlevnějšího (a pohledově asi nejhezčí) , přes Smith&Wesson a Kizlyar (asi moc usedlý design) až po Zero Tolerance (tam se mi to zdá cenově už asi moc). Někdo nějaké další nápady? Horečnatě sjíždím interneti, ale pro laika je to fakt těžký. A nejlépe obchod, kde jsou schopni i něco do střenky vygravírovat, třeba Šimon 18 . Velikostně +- jako můj 25 let starý S&W... Díky za inspiraci.
A co nějaké Spyderco? Měl jsem Enduru s VG10 čepelí a super. Bohužel jsem ztratil/byl mi zabaven/prostě již nemám teď nosím tradiční Opinel a jsem nadmíru spokojen.
Ontario RAT, více jak 12 let každý den... Neuvěřitelný, co ten nůž vydržel, zároveň jde furt nabrousit tak že se s ním dá holit. Za ty peníze co stal, naprostý luxus.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!