Tomas78 BRZDY / DOTAZ

Kluci navazuju na moje předchozí příspěvky. Chod pedálu řešit nebudu, zatím ok, ale: bohužel po výměně zadních brzd pravá strana úplně v pohodě, levá topila. Myslel jsem, že si to sedne, ale bohužel. Zvednul jsem to na hever, za studena ok, za tepla to trochu drhlo a bylo to slyšet i při jízdě.
Dneska jsem sundal brzdič, sundal všechny vazelíny zkoušel to na sucho. Jedna destička trošku drhla, pohrál jsem si lehounce s plíškama a desky i před namazáním se hýbou krásně. Dtto vodicí čepy i otvory na ně jsem vyčistil a lehce máznul a prozkoušel. Podle mne vše chodí super, ale stále to topí. Je to o dost lepší, ale není to jako pravá strana. Přijde mi, že je asi zatuhlý pístek. Zkusil jsem povysunout a zasunout, ale víc nic. nevěděl jsem, jak to rozhýbat, už nebyl čas a nechtěl jsem to zku****
Prosím hledal jsem tady na fóru, našel jsem zmínky o tom, že pístky je třeba rozchodit, ale návod nenašel. Dá se to rozchodit? Příp. čím máznout (pod tou manžetou)? Nebo na výměnu třmene? Už mne to štve, ale ... Moc díky předem.