resk181 píše: 30 bře 2023 13:31
Návštěva T6R byla opět po letech fakt zážitek

Škoda, že David Patočka spolupracuje zrovna zde.. Převodovka opravena v super čase (za 4 dny), sice po cestě domu dvakrát kopla, ale uvidíme jak si to sedne. Tady nemám co vytknout
Nicméně přístup ze strany T6R je poněkud zvláštní, poslali mi cenový rozpis opravy s celkovou částkou zhruba 43K. Souhlasil jsem a zároveň jsem odmítl druhý rozpis, který byl nevyžádaný a byli v něm položky jako brzdy, pneu, klapky, olej atd. v celkové ceně přes 67K, což beru jen jako takovej úlet. Po těch 4 dnech telefonát, že auto je teda hotové, ale že prý pan technik v tom cenovém rozpisu udělal chybu v desetinné čárce u položky "práce", a že teda tahle položka nebude za 1450,- ale za 14 500,-... Přiznávám, že jsem byl trochu zaskočený a neměl jsem v ten moment čas to nějak řešit, řekl jsem teda ok a že si auto druhý den vyzvednu. Ale prostě mi to nedalo a přišlo mi to celkem nefér, počítal jsem s odsouhlasenou částkou 43K plus minus 10%, ale najednou dávat skoro 59K kvůli chybě technika mi prostě nepřijde fér, já za své chyby v práci taky platím a rozhodně je nemohu přenášet v plné výši na zákazníka.
Jdu si tedy auto vyzvednout, slušně jsem řekl, že s touto cenou úplně nesouhlasím a že čekám nějaký návrh z jejich strany ke spokojenosti všech. Nestalo se a pan technik se urazil a začal se trochu hádat, ukazoval mi nějaké papíry a zakončil to slovy "že to teda zaplatí ze svého" a projistotu to musel několikrát opakovat. Navrhnul jsem, že uhradím částku v rozpisu navýšenou o 10 %, což by vyšlo na nějakých necelých 48K. Technik pořád uraženě opakoval, že to dá ze svého, takže tuto nabídku už ignoroval a tímpádem se sami připravili o dalších 2500,-
Smůla no, ale na tohle fakt nejsem zvědavej, T6R za mě už nikdy. (jako bonus jsem si při předání auta vyslechl poznámku, že "vesničan přijel do Prahy" od nějakého místního mechanika, protože mám na SPZ účko

)