Tak taky něco přidám trochu do mlýna, pro budoucí kupce. Já již mám více jak rok V90 CC D4 140, automat, 4x4 (AWD) 2019, zatím jsem maximálně spokojen, Původně jsme taky pokukoval i po benzínu, ale testovací projížďka mě dost odradila, ty cifry na PC se spotřebou benzínu byly dost šílený, na to, že jsem jel dost opatrně, tak pod 10litrů průměrná spotřeba neklesla, přece jen je V90 velkej koráb, dle mýho sem patří jedině nafta. Za druhý jsme před koupí pročítal zahraniční fóra a tam benzín moc chvály nedostal, viz. spotřeba oleje, atd..
Auto mám přes Volvoselekt, kupoval jsem ho již s trochu větším nájezdem 82tkm, nyní mám 116tkm a za celou historii se neměnilo nic nestandardního, pouze auto absolvovalo svolávačky (grátis).
Jinak k tomu Volvoselektu, myslím, že prodávají pouze to co mají fyzicky skladem, nějakej reimport asi není možnej, je to trochu podobný jako maj u VW, tuším program Das Welt Auto. Jinak za mě doporučuju i AWD, původně jsem ho moc nechtěl, ale při jízdě to je občas docela pomocník. Co se řazení týče, tak k Volvu patří za mě jedině automat, manuál Volvo dělá dost okrajově. Já si na něj nemůžu stěžovat, řadí celkem sametově. Trochu bych možná příště vzal silnější motorizaci, těch 140kW je pro tuhle mojí variantu opravdu tak akorát.....