. No...celková zkušenost u 940ky s koly Ocean MK18 u hodně lidí na netu je, že pneu. 215/35 R18 nedrhne o normální-neupravený blatník(i při snížení 60/40mm). Samozř. asi bez podložek. Zkusíme. Uvidíme.
 . No...celková zkušenost u 940ky s koly Ocean MK18 u hodně lidí na netu je, že pneu. 215/35 R18 nedrhne o normální-neupravený blatník(i při snížení 60/40mm). Samozř. asi bez podložek. Zkusíme. Uvidíme. 

ten už toho v tomto směru asi zažil velice mnoho.
 ten už toho v tomto směru asi zažil velice mnoho. .
.  .
 . ). Olej Elf 5W-50. + moje kleště na povolování olej. filtru a můj vylévací 10l kanystr(od ředidla), kde je trochu vidět barva vyjetého oleje.
 ). Olej Elf 5W-50. + moje kleště na povolování olej. filtru a můj vylévací 10l kanystr(od ředidla), kde je trochu vidět barva vyjetého oleje.

) A opravdu. Jak mi bylo i od prodejce potvrzeno: "U ET6 ráfek na starých volvech cca lícuje s blatníkem, don't worry Thomas-je to easy". Pokud tedy nebudu extrémně snižovat-příště je můžu klidně obout i na širší pneu (např.: na 225/35 atd...). Mám docela radost i z toho, že jsem je vychytal ještě za dobrou cenu(týden po tom-co jsem disky objednal, se jednak o 18euro zdražily a pak i euro šlo opět nahoru). Snad se mi v budoucnu poštěstí i nějaká 740ka, na který by se mi líbily možná ještě více
 ) A opravdu. Jak mi bylo i od prodejce potvrzeno: "U ET6 ráfek na starých volvech cca lícuje s blatníkem, don't worry Thomas-je to easy". Pokud tedy nebudu extrémně snižovat-příště je můžu klidně obout i na širší pneu (např.: na 225/35 atd...). Mám docela radost i z toho, že jsem je vychytal ještě za dobrou cenu(týden po tom-co jsem disky objednal, se jednak o 18euro zdražily a pak i euro šlo opět nahoru). Snad se mi v budoucnu poštěstí i nějaká 740ka, na který by se mi líbily možná ještě více  

!!! Abych dodžel kolorit stylu-kam se asi tak chci s autem postupně dopracovat, vzal jsem zadní bílé lampy. Je to všem známá značka DEPO (Taiwan). Cena: 1tisíc za jednu lampu(u Skadixu je to např. skoro dvakrát tolik). Kvalita ucházející
 !!! Abych dodžel kolorit stylu-kam se asi tak chci s autem postupně dopracovat, vzal jsem zadní bílé lampy. Je to všem známá značka DEPO (Taiwan). Cena: 1tisíc za jednu lampu(u Skadixu je to např. skoro dvakrát tolik). Kvalita ucházející  . Tím pro tento rok asi s exteriérem končím a pomalu se vrhnu na jiné věci: tlumiče, turbo, převodovka atd....bude toho hodně.
 . Tím pro tento rok asi s exteriérem končím a pomalu se vrhnu na jiné věci: tlumiče, turbo, převodovka atd....bude toho hodně.

x 2
 x 2 

.
. P.S. Má jiný konektor, ale naštěstí mi SPAturbo poslali před měsícem omylem kabel, právě s touto tlustší-správnou koncovkou-viz foto.
 P.S. Má jiný konektor, ale naštěstí mi SPAturbo poslali před měsícem omylem kabel, právě s touto tlustší-správnou koncovkou-viz foto.

Dal jsem jí i na odfuk z víka ventilů. Do teflonových paliv.hadic, který se šroubujou do těch swivel fitinek asi zatím nejdu. Jsem zvyklej na spony-kde je to víc odhalený a je toho víc vidět-pokud to praskne. Dále jedna fotka na nových kolech Ocean MK18.
 Dal jsem jí i na odfuk z víka ventilů. Do teflonových paliv.hadic, který se šroubujou do těch swivel fitinek asi zatím nejdu. Jsem zvyklej na spony-kde je to víc odhalený a je toho víc vidět-pokud to praskne. Dále jedna fotka na nových kolech Ocean MK18. 

. O víkendu ho snad vyměním-vyzkouším. Dostane taky pěkně napít Glysantinu G48.
. O víkendu ho snad vyměním-vyzkouším. Dostane taky pěkně napít Glysantinu G48.

).
 ).

Uživatelé procházející toto fórum: Vapik