Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Tož rád se svezu, to zase jo. Ale věřím tomu, že to funguje a je to dobrý. Ale o víkendu jsem jel v M2, předtím v M4 a tak jsou ty měřítka jinde. Ale je fakt, že tvoje S70 taky byla jinde.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Jasný, ale moje zkušenosti jsou takové, že to je obyčejný auto. Neříkám vyloženě špatné, ale prostě takový střed. Ale u nás bych řekl, že v očích veřejnosti i dost přeceňované. Ale zase jakmile si koupíš BMW, tak už seš pacient a jak říkal ten kámoš. Nejhorší je, že ty auta jsou perfektní a fakt dobrý, ale u nás mají špatnou pověst, protože je většinou řídí idioti...
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Na Octavii je fantastické to, že je postavena z odpadků VW a přitom, jak se zde asi shodneme, je to poměrně solidní uživatelský střed.
Nemyslím si, že je Octa nějak u nás přeceňovaná, naopak je dle mého nezaslouženě kritizována pro její všednost od lidi, co v ní ani neseděli.
Je to auto pro masy a z toho plynou i jisté benefity (rozmanitá servisní síť prakticky po celé ČR, mraky náhradních dílů dostupných ve všech kategoriích , vysoké procento kriminality na tomto modelu...).
Taky souhlas.
A pro x-sama si myslim, z toho co jsem najel rs a scoutem, ze to jsou podvozkove dve neporovnatelna auta. Obe auta byla sluzebni, takze dostala radne za usi ale jenom rs se na najezdu na D3 nechala sporadane vystrelit z utahujiciho najezdu rovnou do rychleho a nechat za sebou 2 cary, po scoutu jsem nemel odvahu to zadat a proto znovu opakuju, myslim ze bys po delsi zkusenosti byl prijemne prekvapeny. Ale obecne plati samozrejme vyse napsane…
Ja o tom vlastne ani nepochybuju, ale to mas tak s vetsinou aut, na vystavni skrin daneho modelu v benzinu malo kdo sahne.
Ja mel RS kdysi a to O1, s autama jsem tehdy moc zkusenosti nemel, tak to pro me jelo proste jako krava, dnesni optikou asi nic moc.
IV oktavka scout se 145Kw ve 4kolce se umela taky velmi svizne rozhybat, tam neni problem.
Jen se me to snazilo systematicky zabit naprosto debilne nastavenejma asistentama, totalne tragickym infotainmentem a nekolika dalsimi vecmi.
Jinak to auto proste jede slusne, komfortne, naprosto citelne a nezaludne, coz je zadouci. Novou RS jsem nikdy neridil, tedy nemohu soudit.
Oktavka je precenovana dost a to primarne cenou, moje provedeni stalo takrka 1,1milionu. To mi proste prijde naprosto ulitly a to mi z vybavy toho sakra dost chybelo, treba vyhrivane celni sklo, a spousta dalsiho,hlavne ze to blikalo jako kolotoc kdyz jsem odemkl:-/
Jak rikam, ja oktavku nehanim, najel jsem s nimi spousty kilometru ale ta cena je proste premrstena. Solidni, slusne auto za nesmysl prachy.
_________________ Bylo: S60 2,4i 120kw, V70 2,5T 155KW
Aktualne: Suzuki Samurai, Ford Focus MKII 2,0, BMW 540d xDrive, Honda 500 Rebel, Africa Twin 1100.
Kluci je to tak jak rikam. Presel jsem z auta 97 do auta 2012. Takze ty roky proste znat jsou. Jak jsem psal kdybych mozna sedl do Volva z roku 2012 tak reknu ze octavia je na hovno. Ale jsem mile prekvapenej Nikde nic nevrze,neboucha…je teda pravda ze jsem uchyl na auta takze vse hned resim. Motorove je RS bida vubec bych nerekl ze ma nejake turbo. Bavime se o zakladu. Ted po nejakem ladeni je to lepsi. Jak rikam udelal jsem auto i z S70 a udelam peknou i Octavii. Teda co bude v mych silach. Uvidime.
Kola vypadají skvěle. Ale bojím se, aby to na ofci už nebylo moc kolotočářský a něco ve stylu tuzing pičo.
Tyhle kola bych viděl třeba na nějaký kočce nebo nebo OPC verzi od Opla.
Počkám si jak budou vypadat nasazený... třeba to bude akorát a pletu se
Každopádně, pěkně si s ovcí hraješ. Z obyčejného auta vzniká zajímavá stavba, kde limit jsou vlastně jen peníze a legislativa
Auto asi uz pujde pod plachtu. Tak jen mala ochutnavka novych kol. Jeste to pak vyvezu ven na nejakou tu fotku. Na jare pujee na auto podvozek KW nebo D2 nebo Eibach. Takze to pujde trosku niz.
Tak jsme zase pokrocili dal. Nechal jsem domontovat handsfree a udelali jsme podsvit budiku. Jeste jsem nechal udelat blinkry (usa) ) Na jare pristiho roku udelame zbytek podsvitu do cerveno-bile. Jedte jsem koupil vyskove stavitelny podvozek od Eibachu pro street. Uvidime jak to bude jezdit. Ale az jaro. V zime bude odpocivat.
Konečně! fotka z boku s kolama , ty kola sou dobrý. Ty hranatý originály na novjejších autech se mě vůbec nelíbí... A taky je supr, že tam nejsou růžový třmeny...