Tak jsem pres vikend absolvoval repasi prednich brzdovych trmenu... gumicky na pistku i na vodicich tyckach plovouciho trmenu byly uz kaput a zadiralo se to, takze by to neprezilo zimu. Sehnal jsem sadu gumicek + nove tycky (v tech starych se nam pred casem podarilo strhnout zavit takze byla jedna vylita mosazi a udelan provizorni zavit). Trmeny jsem obrousil, opiskoval a natrel hammeritem, jak tu kdysi nekdo doporucoval - doufam, ze fakt vydrzi Docela sranda bylo nandat ty pistky s gumovym simerinkem do trmenu tak, aby guma drzela v trmenu. Chce to chvilku trpelivosti, ale jakmile se nasadi jeden, druhej uz jde sam... Viz fotodokumentace. Jeste jsem to neprojel, neb to neni uplne hotove. Nestihl jsem namontovat druhy trmen, odvzdusnit atd. navic, hammerite schne nejak dele, nez pisou - i po cca 12 hodinach byla barva docela dost ziva, takze finalni vysledky snazeni budou za tyden. Gratulace a dekovne dary vitany :pij:
Koupil hammerite tmave zeleny, pac sem mel zbytek plechovky v dilne - kdysi jsme s nim natirali 1203 kdyz sme vyvarovali lemy Takze jsem vedel, jak ten odstin vypada...ale natreny je to tou novou
nevite někdo kolik ma pruměr zadní prachovka na zadním třmenu , sem si to blbec zapoměl změrit rikal sem ze to obědnam ,ale sou tam 2 pruměry , 36 nebo 40mm
_________________ moje 760 GLE turbo diesel D24T r.v 1985 , overdrive M46, přestavba na D24TIC a po go motoru .
táta s mámou v70 ll D5 r.v.05
trapiz píše:nevite někdo kolik ma pruměr zadní prachovka na zadním třmenu , sem si to blbec zapoměl změrit rikal sem ze to obědnam ,ale sou tam 2 pruměry , 36 nebo 40mm
3 priemery su.
34, 36 a 40mm. 40mm sa davali tusim na benziny alebo turbobenziny. Na svojom D24T som mal ten najmensi.
jak po letech dopadnul ten Hammerite?
Pustil jsem se do tohodle dobrodružství a úplně jasno v tom zatím nemám.
a) jak odrezit?
- flexa a kartáč dobrý, ale nedostane se všude
- nořit to do kyseliny se mi úplně nechce, bojim se o povrch válce
- pískování sklem je možnost, ale doma to nezvládnu a placení se bojim
- nějak jinak?
b) povrchová úprava?
- napad mě galvanickej zinek, teplo by snášet moh dobře, trvanlivost snad nějakou taky mít bude, případně přes něj nějakou barvu
- práškovou barvu? Unese to teplo?
- barvu na brzdy? nějak tomu nevěřim
- barvu na kamna? výběr odstínů (černá, černá, černá, stříbrná) by mi až tak nevadil, spíš matnej povrch, kterej se bude špinit mnohem víc
- teflon? tolik peněz nedám
- další možnosti?
Já můžu říct, že Hammerite na brzdičích na 850, které jsem dělal asi před 10 lety, stále drží (až na drobná místa kde jsem to poškodil třeba při výměně destiček). Pořádně jsem je orval dráťákem a oklepal, odmastil, natřel odrezovačem a pak barva. Pokud s tim zrovna nelítáš na okruhu, tak nějakou teplotně odolnou barvu hrotit nemusíš.
Prášková barva je fajn do doby než se někde poškodí, pak začne praskat, brzdič korodovat pod atd...
Galvanický zinek jako samotná úprava při celoročním provozu dlouho nevydrží, ale pokud na něj dáš ještě barvu tak proč ne. Otryskání se neboj, to stojí pár stovek a lépe to neuděláš. Můžeš zkusit také odrezení pomocí elektrolýzy, ponoření v octu apod., ale efekt stejně nebude takový.
díky. Lítat budu maximálně po kruhovým objezdu. Podle toho, co píšeš, to budu ještě chvíli dráždit flexou a pak to napatlám tím Hammeritem. Levný, rychlý, to mám rád
Zase takovej veterán to nejni, budu držet rozpočet nízko. No a když se to neosvědčí, tak si to dám znova a lépe, materiálu je tam dost na pár renovací