No byt neco kolem tohoto roku asi bych mozna uvazoval, ale v nabidce bohuzel nejsouyoby píše: 2,4i

Pravda taky je, ze se 2.4i trosku obavam se spotrebou a mou tezkou nohou

No byt neco kolem tohoto roku asi bych mozna uvazoval, ale v nabidce bohuzel nejsouyoby píše: 2,4i
Myslis ted naftu nebo benzin? pocitam ze asi to prvnistrycf píše:1.6 Jede úžasně,spotřeba 5-6.5llukin_vtr píše:diky za odpovedi. S tim benzinem jsi me nepotesil... prave preferuji spise zasehovy motor. Na naftu toho tolik nenajedu, ale kriterium vyberu je moznost jeste pripojit vozik, nekolikrat rocne vyrazim s moto na okruh a bojim se u slabsiho benzinu, ze to pak budu trapit
. Prave ze nabidka benzinu ve volvu je zde hodne mala. uvazuji modelovy rok 2007-2008. Koukal jsem i na inzerce na auto.de, bohuzel je to podobne.
Nejaka rada pro mne, tzn. najezd cca 4000km rocne jako denni provoz a cesta na chatu + nekolikrat (asi 4x rocne) okruh (slovensko, madarsko, nemecko, cesko) s vozikem. Do prace nedojizdim
Chci se vyhnout motoru s turbem a naftou. Pri mem provozu pocitam pocitam, ze provoz by byl neekonomicky.
Motorizace 1.6 je pro mne myslim pase pak je jeste moznost 1.8i. co si zdejsi volvisti mysli?
1.6D Doba je zla a spotreba je zasadni parametr.Na ty pojizdky ale nevim,nevim. Co LPG,CNG?:unknown:lukin_vtr píše: Myslis ted naftu nebo benzin? pocitam ze asi to prvni
Prave ze je doba zla, ale naftu kvuli najetym km a taky delkou trasy do zamestnani nechci. Budu se hold muset nekde skusit svezt v 1.8i a pak se uvidi. Ten 2.0 mi pripadal jako dobry kompromis. nicmene nabidka je v bazaru snad jen jedna...strycf píše: 1.6D Doba je zla a spotreba je zasadni parametr.Na ty pojizdky ale nevim,nevim. Co LPG,CNG?:unknown:
Bez origo diagnostiky bych V50 určitě nekupoval.HESP píše:Dobrý den pánové. Prosil bych odborníky na jednoduché prohlédnutí přiloženého inzerátu a popř. vyjádřit vlastní názor. Volvo jsem nikdy nevlastnil, ale podle chváli si ho chci pořídit.
http://www.ms-car.estranky.cz/clanky/nabidka-vozidel/volvo-v50-2-0d-momentum.html
Můj názor - nebrat. Když V50 s dieslem, tak jedině s D5. Motor 2.0D (minimálně v r.v. 2004 a 2005) je mezi volvy snad nejporuchovější vůbec, takže bych osobně tuto volbu ještě zvážil. Můžu hovořit z vlastní zkušenosti.HESP píše:Dobrý den pánové. Prosil bych odborníky na jednoduché prohlédnutí přiloženého inzerátu a popř. vyjádřit vlastní názor. Volvo jsem nikdy nevlastnil, ale podle chváli si ho chci pořídit.
http://www.ms-car.estranky.cz/clanky/nabidka-vozidel/volvo-v50-2-0d-momentum.html
je i neni.. projdi si forum.jarysek120 píše:Ahoj Volvaci chtel bych poridit nove vozitko a to presne volvo S40 2.0 D r.v 2005 ... chci jen diesel.. jezdim dalky.. a mam pristup k nafte.. Je to dobra volba?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé