Inak je pravda, že na dobré sa ľahko zvyká!

3000 éček tak možná jen za tu navigaciPavluňa píše: na novym aute by ten rozdil pri dokupovani jednotlivych veci navic byl mozna tech 3000ecek,ale po trech letech uz by tak velkej rozdil bejt rozhodne nemel![]()
Rakúsko pomenej, viacej z Nemeckahayney píše:Boss ti zařídí šlechtu z Rakouska
Motor ťa pri dobrom zaobchádzaní vydrží minimálne 300tis km, mal som viac kúskov HDi a predával som, keď mali okolo 260tis km a jazdia dodnes bez problémov - keď je dobrý gazdaPlaton píše:Ešte by som sa chcel opýtať koľko taký motor vydrží. Najazdím tak 30.000 km ročne a plánujem si to auto necheť aspoň 6 rokov. Vďaka!
služobníčekPlaton píše:Boss, ďakujem za ponuku, ale už som sa nakontaktoval na dovozcu, ktorý nedávno priviezol auto bratovi.
myslím, že čím více tím lépe. ale samozřejmě budeš s tím jezdit Ty, vyber podle svéhoPlaton píše:Čo sa týka tej výbavy neviem, čo tým myslíš.
Inak je pravda, že na dobré sa ľahko zvyká!
Platon píše:Mám ešte jednu otázku, na ktorú som zabudol. Ako je to s cenami bruto a netto, je to vidieť aj na tom odkaze hore na www. mobile.de. Ktorú cenu si treba všímať s daňou alebo bez dane?
Vďaka!
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=123448240&__lp=27&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=33&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000&customerIdsAsString=&lang=cz&pageNumber=1
Několik lidí z Brna a okolí, kteří volvům rozumí, tady je (Jarek křižan, Jean a pár dalších...) otázka je, zda je dokážeš ukecat...michaldawn píše:No kdybych hledal nekoho, kdo se semnou pujde podivat na Alfu, nebyl by problem, ale lidi, co znaji Volvo, neznam...Snad jen muj sef ma XC90-ku, ale pochybuji ze rozumi Volvum a i kdyby, s nim bych kupovat auto nesel
a autorizovany servis je celkem daleko. Na to bazarnika asi neukecam. No nejak se s tim budu muset poprat...
1) objem, výkon a v neposlední řadě i s označení T4 na zadkumichaldawn píše:Mam tri otazky:
1) podle ceho usuzujes, ze jde o 1.9T (T4), pripadne, podle ceho to lze 100% poznat?
2) diagnostika by se dala vzit i do toho bazaru? A maji ji jen autorizovane servisy?
3) podle fotek jsou kola chycena ctyrmi srouby. Nevite jaky je to rozmer? 4x98? A pokud ano, melo by mit toto auto 15-ky v technicaku?
Přemýšlej, přemýšlej - kombík je lepší - i na ten sexmichaldawn píše:Nejdriv jsem si myslel, ze na sedanu v podstate trvam, ale musim uznat, ze ten kombik z tveho odkazu je opravdovy krasavec. Jenze 80 000,- zatim nemam. Navic se mi blizi svatba a tak nejak si nejsem jisty, jestli si muzu dovolit tolik utratit... Musel bych asi rozprodat svou Alfu, a to by mi rvalo srdce. Chtel jsem si ji schovat do garaze, opecovavat ji a kdyz si budu chtit zablbnout a budu touzit po syrovem zvuku boxera, protahnu brka Alfe..... Mam na ni spoustu vzpominek - me prvni auto, muj prvni sex v aute.... Budu muset nad tim hodne premyslet....
Asi máš pravdu. Nebudu to ted hrotit a nejakej cas pockam. Trosku nasporim a pak se mrknu. Budu Vás, Volváky, sledovatLachtan píše:A nebo chvilku počkej, než bude v prasátku o kousek víc - nějaký pěkný kousek na prodej se vždycky najde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé