P.S. Fotky dodá Háša a Marek.
Ahoj vsichni.Vcera jsem se vratil z prvniho velkeho srazu a bylo to fajn.V prvni rade se chci omluvit za to ,ze jsem predjizdel ,kdyz jsme byli v kolone,nevedel jsem ,ze se to nesmi.Slysel jsem ,ze si nekdo stezoval,jen nevim ,proc me to neprisel rict osobne.Poznal jsem spoustu lidi,i kdyz s nekteryma jsem si podal jen ruku.Skoda.Jinak je skoda ,ze na takovych srazech neni videt nejaka s70,nebo c70 coupe.Jinak pozdravuju predevsim Rogera a Kacenku,jsou to moc fajn lidi.Tak zatim a zase nekdy.standa píše::pij: + :kuch: =
No nevim co je na predjizdeni divne ale to je jedno.Chtel jsem jen slyset osobne toho kdo si stezoval a mel me to rict a ne abych se to dozvedel od druhych.Ja jsem nevedel ,ze se to v kolone nedela,to je vse.Nemam rad neuprimnost.Pavel-K píše:Taky nemůžu nepoděkovat hlavním organizátorům a vůbec všem za další opět skvělý sraz. Luboš s Martinem to zvládli naprosto skvěle a hlavně s pohodou jim vlastní. Takže děkuji, děkuji !!!!!, po těchto zkušenostech se neuvěřitelně těším na další sraz. Jediný problém a poučka pro mě, hrozně málo času na pokec s ostatníma, hlavně s Lubošem, Martinem, Jardou.S40, Standou, Hášou, krásnou Kačenkou, opět úžasným Drewidem, Rogerem, a vůbec... se všema si bylo co říct, jen času bylo hrozně málo... Příště tedy alespoň na 3 dny. Radeone, nevím, co chceš slyšet osobně, ale já jsem tvé předjíždění taky viděl a připadlo mi to poněkud...... divné.. ale třeba jsi měl důvod. Jinak, moc se nám tam s Marťou líbilo, díky všem.![]()
No chtěl jsem přijet ale na konec jsem rád že jsem nejel, koukl jsem se na mapy.cz a cesta tam je dlouhá 390Km.RAEDON píše:Jinak je skoda ,ze na takovych srazech neni videt nejaka s70,nebo c70 coupe.
kačenka píše:Ahojky, tak abych přihodila také pár slov... cesta tam šílená, hrozně jsem spěchala, ale nakonec jsem zpoždění dohnala (dohnala jsem i Jardu S40)
spanilka až na to prvotní roztržení kolony v křižovatce byla super. Oběd byl v pohodě a díky za zábavu Drewide![]()
Prohlídka Tatra muzea mě vážně zaujala. Moc pěkný kousky... Škoda, že kvůli počasí nevyšly ty motokáry, mohli jsme "ZABLBNOUT" (4raedon)![]()
večer v kempu parádička, děkujeme za výborný masíčko. Poznala jsem fajn lidi a doufám, že se uvidíme na dalším srazu. CHtěla jsem ještě zkouknout skanzen, ale všichni se vypařili dřív než jsem vstala, tak jsem jela domů. Opravdu super víkend!!!
A co na to Tvoje přítelkyně??RAEDON píše: Ja te Kacenko vazne miluju,"zablneme jindy ,neboj".![]()
![]()
![]()
Kacko, myslim ze silena byla spise cesta zpet...kačenka píše:Ahojky, tak abych přihodila také pár slov... cesta tam šílená, hrozně jsem spěchala, ale nakonec jsem zpoždění dohnala (dohnala jsem i Jardu S40)
spanilka až na to prvotní roztržení kolony v křižovatce byla super. Oběd byl v pohodě a díky za zábavu Drewide![]()
Prohlídka Tatra muzea mě vážně zaujala. Moc pěkný kousky... Škoda, že kvůli počasí nevyšly ty motokáry, mohli jsme "ZABLBNOUT" (4raedon)![]()
večer v kempu parádička, děkujeme za výborný masíčko. Poznala jsem fajn lidi a doufám, že se uvidíme na dalším srazu. CHtěla jsem ještě zkouknout skanzen, ale všichni se vypařili dřív než jsem vstala, tak jsem jela domů. Opravdu super víkend!!!
háša píše:A co na to Tvoje přítelkyně??RAEDON píše: Ja te Kacenko vazne miluju,"zablneme jindy ,neboj".![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé