Benga měli zavolat záchranku s doktorem, ten by určitě něco našel (glykemie, neurologické vyšetření) a už by frčel. Ani neg reverz by mu nepomohl. A neřeším věk, to se stane i padesátníkovi.
Buďte rádi za to, v čom jezdíte

Šetření je teprve na začátku, ale z rozboru záznamů dát zabezpečovacího zařízení vyplynulo, že v době mimořádné události světla na přejezdu blikala.
Tohle jsem si říkal celý život a letos jsem to pochopil.raolsa píše: 21 led 2023 17:30 Já to prostě nepochopím. Jak někdo může vjet na přejezd když blikají červená světla?To ti lidé úplně ztrácejí pud sebezáchovy? Nebo světla nefungovala?
edit:Šetření je teprve na začátku, ale z rozboru záznamů dát zabezpečovacího zařízení vyplynulo, že v době mimořádné události světla na přejezdu blikala.
Nebel se ohrazuje proti tomu že každýmu hříšnikovi „blikalo bílý světlo a přitom projel vlak plnou rychlostí", což bývá vyvráceno archívem, přezkouškou činnosti a někdy i kamerovým záznamem. Že to někdy má poruchu, nebo je to z jiného důvodu mimo provoz (výluka, údržba) nijak nerozporuji, koneckonců sám strojvedoucím dávám Op a Pv rozkazy na „své" přejezdy. Nicméně při poruše nebliká bílé světlo.Ejdou Rotacak píše: 21 led 2023 17:30 Světelná a zvuková signalizace tehdy nefungovala, ačkoli mi tu na fóru bylo Nebelem řečeno, že to prostě není možné.
Pokud je mi známo, tahle trať už je řízena přes počítač, takže archiv nemá jen přejezd, ale i nejbližší stanice odkud se daná trať řídí. Přehrát to jde nejen jako výpis děje, ale i jako „film", který zobrazuje co se přesně dělo a co výpravčí na monitoru viděl a co dělal za úkony.Ejdou Rotacak píše: 21 led 2023 17:30 Druhá věc, jestli světelna a zvuková signalizace opravdu fungovala...
Mně už se to povedlo taky, dokonce na vlastním nádraží. Po blbý noční když jsem ochrápaný odjížděl domů... Od tý doby si na přejezdech dávám dvakrát větší pozor.Romulusw píše: 21 led 2023 20:15 Když budeš žít v nějaké obci, kde každý den budeš muset 4x a více jezdit přes přejezd bez závor, kde jede vlak párkrát denně, tak se ti možná taky stane, že na něj jednou vjedeš s blikajícími světly.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé