Tak to byla Mordapepa.paur píše:Díky, snad to bude dobré, řidič už se dnes ráno probral.

Přeji brzké uzdravení bez následků.
Tak to byla Mordapepa.paur píše:Díky, snad to bude dobré, řidič už se dnes ráno probral.
To sú dobré správy po tých zlých o tom, čo sa im stalo. Uf. Nech sa čo najrýchlejšie a bez následkov zotavia.pepa.paur píše:Díky všem za přání, zatím to vypadá dobře, spolujezdkyně už je na normálním pokoji, řidič to odnesl hůř, hlavně pravá noha.
Proto si je kupujeme...pepa.paur píše:Podle informace od zasahujících hasičů byla role Volva zásadní.
tazi4g píše:Není to sice Volvo, ale to bylo hlavní aktér ve vyprošťovací akci.
Jen z aut za mnou tak nějak divně koukali, když jsem z kufru začal vykládat sudy, co jsem vezl z Týnce![]()
Tak to mi taky hlava neberetazi4g píše:Deshi: Za Sezemicema směr Časy. Za tím prvním stoupákem.
Vůbec netuším jak se mu to povedlo.
Tak, tak.dumi.cz píše:Kde jsou paty dvere??? to vypada ze "odkapli" husty...
Společníkova stříbrnáveetec píše:ciwe, tak hlavně, že byli všichni venku včas... to byla ta tmavomodrá V70 Tvého kolegy???
Není se co divit když jsou dědictví z Trabanta.LUBOŠ píše:Tak, tak.dumi.cz píše:Kde jsou paty dvere??? to vypada ze "odkapli" husty...
Že by zadřená nějaká kladka, od které chytil řemen? Ale to už se asi nikdo nedozví.LUBOŠ píše:Vše začalo malým plamínkem v mot. prostoru na straně řemenice. Kapota následně přivřena a za minutu, když byl hasičák tak už vlastně nebyl potřeba, neboť v motoru již vše hořelo na 100% a do kabiny se oheň dostal za 2-3 min.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]