doktor píše:a kdyby jenom jednou, ale na tomto foru už minimálně podesáté

doktor píše:a kdyby jenom jednou, ale na tomto foru už minimálně podesáté
Ty kokso, ta XC70 je dobrej masakrsobi píše:Co asi jinde nenajdete. I volvi tam má zastoupení. http://vapenik.cz/Fotogalerie.html
oprava - 4 obrázky...doktor píše:jo, mazec. Jsou tam k tomu 3 obrázky, a ten třetí je zřejmě důvod, proč je tak rozmasakrovaná. Zřejmě trefil v plné rychlosti kamion.
volvo 940?Urvanej píše:Kdopa pozná auto?
Já ti nevím, podle toho negra to nebude opravdový auto. Vypadám podobně, ale za devítku sem se dokázal skoro schovat. V leže jistětomasss píše:Taky jedna nehoda...chudak devitka...
jaj tak. no u teba znacka daj prednost v jazde u mna stopka. mlada baba na opel tigra zastavila kukla sa len do prava. do lava netreba ved odtial som siel len jaUrvanej píše:Abych zcela vyjasnil jak jsem to myslel s tim příjmením, tak když se kamkoliv píše příjmení, v životě by mě nenapadlo tam napsat Ing. Urvanej phd, ale někdo to holt potřebuje někam napsat, když tam nemá kolonku na titul.
Dzambor: myslel si, že když jede rovně, tak má přednost. Dvojnásobně velkej trojúhelník než je normálně se mu zdál ještě asi malej.
Ale už se lepšim, Božkov jedeeee.
Bohuzel blbcu kery se chlubej titulem je nejen na silnicich dost...Urvanej píše:Abych zcela vyjasnil jak jsem to myslel s tim příjmením, tak když se kamkoliv píše příjmení, v životě by mě nenapadlo tam napsat Ing. Urvanej phd, ale někdo to holt potřebuje někam napsat, když tam nemá kolonku na titul.
Dzambor: myslel si, že když jede rovně, tak má přednost. Dvojnásobně velkej trojúhelník než je normálně se mu zdál ještě asi malej.
Ale už se lepšim, Božkov jedeeee.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé