protože mě baví kombinace mých dvou koníčků, Volva a bastlení, rozhodl jsem se nabídnout své služby tady v komunitě. Zaměřuji se primárně na naši P2 platformu (S60, V70, XC70, XC90), pro kterou si sám vyvíjím a tisknu různé doplňky.
Většinou vyrábím drobnosti, které v interiéru chybí nebo se už nedají rozumně sehnat. Pokud máte ale v hlavě vlastní nápad nebo potřebujete něco specifického, co na trhu není, rád s vámi vymyslím a namodeluji řešení přímo na míru.
Dělám to hlavně pro sebe, ale občas si říkám, že bych mohl spoustě lidem usnadnit život, tak proto jsem se rozhodl zveřejnit toto vlákno.
Pokud máte nějaký dotazy, tak napište.
Testování v reálu: Všechny věci nejdřív zkouším ve vlastním autě. Musí to sedět, lícovat a hlavně přežít běžné používání.
Vzhled OEM+: Hodně si hraju s výběrem materiálů a nastavením tisku. Cílem je, aby se výsledek co nejvíce blížil vzhledu a struktuře originálních plastů. Nechci, aby výsledek v interiéru působil jako cizí prvek.
Odolnost: Používám materiály, které v autě nezkřehnou a nepovolí ani v největších letních vedrech.
Pro představu přikládám fotky pár věcí, co už mám za sebou.
Pokud byste měli o něco zájem, nebo máte nápad na nějakou novou vychytávku, napište mi sem do vlákna nebo do soukromé zprávy. Rád to s vámi proberu!
Ať vám to jezdí! BLIS krytky stojí od volva nesmyslný balík.
Nějaký ty blbosti
Určitě to nejsložitější co jsem dělal. Adaptéry pro audison repro, aby člověk nemusel řezat repráky za 4 000,- kč =D
Háček na tašky jako v koncernu. Ano, volvo má i originální řešení, ale upřímně mi přijde tohle lepší.
Je toho ještě mnohem víc, ale tohle je pro rychlý přehled spektra, dělal jsem i věci na venek auta, jako OEM/OEM+ ducktail ale to nemám ozkoušené a už vůbec ne na svém autě