Dětská 4kolka 50cc - 6999Kč

Aneb co se nehodí jinam...třeba bundy, odznáčky, prospekty apod.
Pravidla fóra
V tomto bazaru je NUTNÉ aby inzerát začínal:
PRO: prodám
KOU: koupím
VYM: vyměním
  • Autor
  • Zpráva
jirka87
Sponzor fóra
Vůz: Bílý

Dětská 4kolka 50cc - 6999Kč

Příspěvek od jirka87 »

Prodám dětskou benzínovou - VELICE TICHOU 4kolku : Kazuma Wombat 50cc se 4 rychlostním bezspojkovým řazením (řadí se normálně levou nohou bez spojky a klidně pořád jenom dolů - nevím jak to funguje, ale prostě se přes 1..2:.3..4..dořadíš zase k jedničcce :-D ). KDyž se to vyloženě netrápí, což nevím kdo a proč by to dělal, tak ten motor je i za jízdy velice tichý. Naprosto nehrozí že by to obtěžovalo sousedy.

Vhodné pro cca 2,5 - 6leté dítě (realisticky do 125cm)

Otec to dovezl z Německa s nefunčkní spínačkou, to se opravilo, nazuly se na to 4 nová kola (které stály bratru 3500Kč !!! a jsou tam tak možná 20Km) a občasně se jezdilo. Co mě překvapilo, tak ten stroj jede furt a vždycky :-D To přijdeš po zimě, 5x zastartuješ a ono to jede. Máme to asi 3 sezony a za tu dobu jsem 4x měnil olej (najeto na každou náplň zcela realisticky tak 10km)

Díly se na to dají bez problému koupit jak na ebay, tak na Aliexpressu.

Plasty jsou dost popraskané a opravené (zespoda tavnou tyčkou a drží to neskutečně) - co jsem se tak díval po netu, asi to byl prostě problém, protože popraskané jsou snad všechny ty Kazumy.

Doprava dle dohody - asi bych to nějak popřesouvat uměl, ale ponejvíce bych preferoval převzetí u mě,

Dětské pojistky to nemá žádné - byla tam trhací a tu jsme prostě celou vypreparoval ven, protože jednou mi to začalo zlobit, nechtělo to chytit a když jsem se dopátral k původci (selhaná pojistka vlivem nečistot), tak jsem tuhle variantu selhání odboural.

P.S . S těma novýma krámama z bazoše za 9000Kč se ani nebudu obtěžovat to srovnávat., toto je i přes zjevně používaný stav přeci jen poněkud lepší strojek.

Díly například zde : https://get2itparts.com/ATV-UTV-Parts/Kazuma/Wombat-50

Přidáno za 32 minut 23 sekund:

Jo a kdyztak pridam prilbu za 500kc. Velikost 49-50 podle stitku. Fotku ted uz asi vkladat nechci, protoze vy se zaradila jako prvni 😵‍💫
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „Ostatní prodej / koupě“