Vhodné pro cca 2,5 - 6leté dítě (realisticky do 125cm)
Otec to dovezl z Německa s nefunčkní spínačkou, to se opravilo, nazuly se na to 4 nová kola (které stály bratru 3500Kč !!! a jsou tam tak možná 20Km) a občasně se jezdilo. Co mě překvapilo, tak ten stroj jede furt a vždycky

Díly se na to dají bez problému koupit jak na ebay, tak na Aliexpressu.
Plasty jsou dost popraskané a opravené (zespoda tavnou tyčkou a drží to neskutečně) - co jsem se tak díval po netu, asi to byl prostě problém, protože popraskané jsou snad všechny ty Kazumy.
Doprava dle dohody - asi bych to nějak popřesouvat uměl, ale ponejvíce bych preferoval převzetí u mě,
Dětské pojistky to nemá žádné - byla tam trhací a tu jsme prostě celou vypreparoval ven, protože jednou mi to začalo zlobit, nechtělo to chytit a když jsem se dopátral k původci (selhaná pojistka vlivem nečistot), tak jsem tuhle variantu selhání odboural.
P.S . S těma novýma krámama z bazoše za 9000Kč se ani nebudu obtěžovat to srovnávat., toto je i přes zjevně používaný stav přeci jen poněkud lepší strojek.
Díly například zde : https://get2itparts.com/ATV-UTV-Parts/Kazuma/Wombat-50
Přidáno za 32 minut 23 sekund:
Jo a kdyztak pridam prilbu za 500kc. Velikost 49-50 podle stitku. Fotku ted uz asi vkladat nechci, protoze vy se zaradila jako prvni