PRO: V70 P2 TDI za dvacku

Prodej vozidel
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
  • Autor
  • Zpráva
mr1

PRO: V70 P2 TDI za dvacku

Příspěvek od mr1 »

Pracant hledá nového majitele.

Jedná se o Volvo V70 2.5 TDI (P2) s nájezdem 373 XXX km. Technická je platná do 7/2026.

Co se týče vnějšího stavu vozidla a interiéru, přikládám fotografie, ze kterých je vše patrné. NIC NESKRÝVÁM! Všechny neduhy jsou přiznány na fotkách. Jak jsem již psal v úvodu, není to žádná leštěnka, ale pracant, který může ještě nějakou tu službu vykonat. Motorově je auto v pořádku – olej nežere, chladicí kapalina nemizí, jede pěkně. Od původního majitele vím, že auto má nějaký chip, ale jaký přesně nebo jaký má aktuální výkon, netuším.

ZÁVADY:

1. Největší závada, o které vím, je, že při teplotě pod cca 20 °C (zkrátka když auto není prohřáté slunkem nebo vytopené) vypadává napájení světel a elektroniky v kabině (stěrače, rádio, stahování oken...). Ve chvíli, kdy se auto prohřeje, nebo během teplých letních dnů, je vše OK, elektronika pouze párkrát problikne po startu. V zimním období je to horší. Mám podezření na spínací skříňku – možná jsem schopen závadu ještě vyřešit.

2. Nefunkční stahování zadních oken.

3. Řízení při zatáčení lehce pulzuje. Chová se tak po celou dobu mého vlastnictví (cca 4 roky). Na jízdu to nemá zásadní vliv, servo neteče, takže jsem to neřešil.

4. Od levého předního kola se ozývá mechanický zvuk, jakési „škvrzání“. Je slyšet pouze za jízdy s otevřeným oknem. Nejspíš to nebude nic vážného, možná nějaký plech nebo kryt. Netuším. Každopádně auto s touto závadou bez problémů prošlo technickou kontrolou. Vzhledem k tomu, že to opět nemá vliv na provoz vozidla, zatím jsem také neřešil.

Shrnutí:

Auto jezdí, troubí, občas svítí 🙂. Pokud se mně nebo novému majiteli podaří vyřešit problém s elektrikou, myslím si, že auto může ještě dobře posloužit.

Fotek můžu udělat na přání, čehokoli cokoli.

Vzhledem k průběžným investicím bych si přál tu dvacku dostat. Auto mi tady stojí, je to škoda.
tel: 775 361 663
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „Prodej - Auta“