Jedná se o Volvo V70 2.5 TDI (P2) s nájezdem 373 XXX km. Technická je platná do 7/2026.
Co se týče vnějšího stavu vozidla a interiéru, přikládám fotografie, ze kterých je vše patrné. NIC NESKRÝVÁM! Všechny neduhy jsou přiznány na fotkách. Jak jsem již psal v úvodu, není to žádná leštěnka, ale pracant, který může ještě nějakou tu službu vykonat. Motorově je auto v pořádku – olej nežere, chladicí kapalina nemizí, jede pěkně. Od původního majitele vím, že auto má nějaký chip, ale jaký přesně nebo jaký má aktuální výkon, netuším.
ZÁVADY:
1. Největší závada, o které vím, je, že při teplotě pod cca 20 °C (zkrátka když auto není prohřáté slunkem nebo vytopené) vypadává napájení světel a elektroniky v kabině (stěrače, rádio, stahování oken...). Ve chvíli, kdy se auto prohřeje, nebo během teplých letních dnů, je vše OK, elektronika pouze párkrát problikne po startu. V zimním období je to horší. Mám podezření na spínací skříňku – možná jsem schopen závadu ještě vyřešit.
2. Nefunkční stahování zadních oken.
3. Řízení při zatáčení lehce pulzuje. Chová se tak po celou dobu mého vlastnictví (cca 4 roky). Na jízdu to nemá zásadní vliv, servo neteče, takže jsem to neřešil.
4. Od levého předního kola se ozývá mechanický zvuk, jakési „škvrzání“. Je slyšet pouze za jízdy s otevřeným oknem. Nejspíš to nebude nic vážného, možná nějaký plech nebo kryt. Netuším. Každopádně auto s touto závadou bez problémů prošlo technickou kontrolou. Vzhledem k tomu, že to opět nemá vliv na provoz vozidla, zatím jsem také neřešil.
Shrnutí:
Auto jezdí, troubí, občas svítí
Fotek můžu udělat na přání, čehokoli cokoli.
Vzhledem k průběžným investicím bych si přál tu dvacku dostat. Auto mi tady stojí, je to škoda.
tel: 775 361 663