Moje V60 ztrácí chladící kapalinu, dolévám každý den cca 0.5 litru. Pod autem není kaluž ani nic podobného co by naznačovalo volnou nebo prasklou hadici. Vše to začalo hláškou, že je málo vody i když v nádržce bylo kolik tam má být(mezi min a max). Myslel jsem si, že by to mohlo být tou měrkou co je vevnitř, tak jsem dal novou originál nádobku i se snímačema, nepomohlo. Auto nekouří, hadice zkontrolované mnou i mechošem. Rozvody dělané cca 10 tis zpět i s vodní pumpou samozřejmě. Jediné co mě zaráží je, že to v nádobce tlakuje, po nastartování a ujetí 500 m se ozve hlaška že je málo vody, ať okamžitě zastavím. Já tak tedy učiním a jdu zkontrolovat hladinu vody v nádobce a voda je pod min, oddělám opatrně víčko, ozve se zasičení a voda je rázem tam kde byla před odjezdem. Ještě doplním že po nájezdu cca 100km ubyde v nádržce cca 0,2-0,5 litru vody. Auto jede normálně, neozývá se žádný podivný zvuk. Jestli by to bylo těsnění pod hlavou nebo něco nákladnějšího tak to opravím a volvo půjde z domu. Nechci se ho zbavovat, protože mi to auto fakt přirostlo k srdci, ale za ten rok co ho mám po 4 majitelích s nájezdem 222 000 sem v tom za 60 tis, protože rozvody, spojka a pár dalších věcí co o sobě už dalo vědět.
Předem všem děkuji za užitečné rady.