Ahoj.
Má někdo zkušenosti s výměnou rádia za neorigo do XC60 před FL,co se montuje na místo nad výdechy klimy na středové konzoli palubky,kde není LCD infotaiment?? Novější verze už ho tam mají, já ne .
Objednal jsem,a budu měnit,tak mně to zajímá,jak náročná operace to bude a co všechno mi přestane fungovat, protože v tom horním displeji je i ovládání klimy a nastavení auta. Kdo má,ten ví.
Děkuji za reakce.
Můj problém ale je, že nedokáži odmontovat ten středový panel. Úplně dole zezadu jsem odšrouboval dva šrouby a pak o kousek výše ještě jeden, ale panel v místě na druhé straně, kde by měl být druhý šroub drží. Ovšem na ten šroub se nelze dostat, je tam kryt. Pokud není popis srozumitelný, tak vyfotím.
Prosím tedy o radu, jak se ke šroubu dostat. Všechna videa co jsem našel ty zadní šrouby téměř neřeší. Ještě ty dva zadní spodní jo, ale ty o trochu výš ne.
Ahoj.
Rád bych poradil,ale sám nevím. Nějak jsem to rozšrouboval. Taky jsem tam neměl nic v místě pro obrazovku. A ještě musím předělat konektor na anténu,ten taky nesedi. Možná ti napoví toto
IMG20250201102223.jpg
IMG20250201114219.jpg
Jinak rádio ještě nemám v autě, protože mi nešel zvuk,asi chybí konektor. Rádio svítilo, zobrazovalo,ale nehrálo.Musím to rozebrat ještě jednou a pořádně odzkoušet. Trápil jsem se s tím asi 4 hodiny.
Takže jakmile se oteplí,jdu na to. Toť zatím vše.
Asi jsem nepomohl,ale aspoň něco. A poku ti nejde vytáhnout ten středový panel od saltrpaky,tak s ním musíš škubnout. Nahoru.
Pokud to stihnu dříve, dám post. S ještě se musí rozebrat půl palubky na protažení antény a mikrofonu,to bide taky pakárna.
No uvidím.