V sobotu dojdu do garáže a ejhle, nejde nastartovat

, budíky se aktivují, ale motor netočí a ani necvakne nikde nic. Žádná chybová hláška. Vyměněné baterky v klíčích a bez pozitivního výsledku. Odpojení baterky, taky nepomohlo. Tak volám asistenci pro odvoz do servisu. Kamarád Volvo servisák mne uklidnil a na dálku diagnostikoval ze svých zkušeností vadný zámek volantu, který měl být zamčený, ale šlo s ním normálně točit. Dle Pavla L. z D5T5 tradiční bolístka, bohužel zatím nejde vyřadit jako u P3. Mimochodem auto šlo aplikaci normálně nastartovat, ale po otečení startováním auto chcíplo, místo aby se aktivovalo. Ještě doplním, takhle postižené auto nejde odbrzdit pokud máte ruční brzdu aktivovanou a už nejde jako u předchozích modelů přepnout volič automatu do neutrálu. Možné by to teda bylo rozebráním středového tunelu a odpojením nějakého táhla. Tuhle variantu jsem vyloučil, bo by stejně zadní kola zůstaly zabržděné.
Dostat zabržděné auto z garáže na odtahovku trvalo 3hodiny a byl to celkem cirkus. Chlapi opravdu šikovní a byl s nimi i dobrý pokec. Včera auto opravené a dneska si ho už zase užívám. Cena 8,5k Tak ať víte co vás v budoucnu může potkat, tak ať nejste překvapení jako já.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.