Jakou máte s čipem na tomto motoru u sedanů zkušenost? Nájezd auta je lehce přes 200k.
Jenže to dříve či později může z mého pohledu hrát dost velkou roli, pokud by čip způsobil, že to přijde například o 50 000 km dříve než bez něj.raolsa píše: 07 říj 2023 09:17 Smrt dvouhmoty tě čeká dříve či později stejně.
Jediný čeho bych se bál je, že se ti začnou projevovat vibrace při zrychlování. Už jsem to registroval u více lidí, někteří se pak vrátili k menšímu čipu a vibrace zmizely.
A na jak dlouho plánuješ, že si auto necháš? Pokud na "pár" tisíc, tak asi nemá smysl si tam čip dávat, ale pokud si auto chceš nechat několik (desítek) let, tak asi jo.JiFi píše: 07 říj 2023 20:22Jenže to dříve či později může z mého pohledu hrát dost velkou roli, pokud by čip způsobil, že to přijde například o 50 000 km dříve než bez něj.raolsa píše: 07 říj 2023 09:17 Smrt dvouhmoty tě čeká dříve či později stejně.
Jediný čeho bych se bál je, že se ti začnou projevovat vibrace při zrychlování. Už jsem to registroval u více lidí, někteří se pak vrátili k menšímu čipu a vibrace zmizely.
Cca půlku, u mě.JiFi píše: 07 říj 2023 22:10 Ještě abych si udělal lepší představu - nová dvouhmota + spojka stojí sakum prdum kolik, pade?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé