Ahoj prosím chtěl bych se zkusit zeptat jestli se tohle ještě vyplatí opravovat nebo radši ,,rozprodat" na díly . Manželka to nedobrzdila a zezadu nabourala do auta před ní . Demontoval jsem nárazník abych se dostal pod kapotu. Motor běží, žádné provozní kapaliny neunikly, ale když se na to jako laik podívám je toho potřeba vyměnit docela dost a hlavně jak to napasovat všechno aby to bylo zase hezké auto podle mě to moc nepůjde originál servis nepřipadá v úvahu tam by to stálo 200 minimálně. Neví náhodou někdo o nějaké XC70 bourané třeba na zadek ? Díky moc za každý komentář. Měsíc zpět se dělali rozvody, repase EGR a tak prostě teď bylo auto v kondici tak mě je líto ho prodat na díly a hlavně kolik bych za to mohl dostat ? Poraďte prosím.
Pokud jsou Bagy vpoho, tak vidim na vymenu obe predni vyztuhy, chladicovu stenu. Intercooler, naraznik, kapota + nejaky kravinky okolo. Prace doma tak na 1 den.
Ahoj díky za reakce. Bagy nevystřelily naštěstí to auto před ní odlítlo a tím pádem nikdo nenarazil do žádné pevné překážky. Zkusím ty AV díly. Každý den se na auto dívám a jeden den si říkám opravit a druhý den zas že to nemá cenu Ale jak píše Jakub přesně tyhle díly jsem vyhodnotil i já že by se měnily. Zkusím ty AV díly díky kdyby někdo věděl o nějaké bourané dejte vědět . Díky
Jakub Svoboda píše: 29 črc 2023 15:13
Pokud jsou Bagy vpoho, tak vidim na vymenu obe predni vyztuhy, chladicovu stenu. Intercooler, naraznik, kapota + nejaky kravinky okolo. Prace doma tak na 1 den.
Jakub Svoboda píše: 29 črc 2023 15:13
Dokázal bys odhadnout cenu opravu samo doma ?
Tezko soudit, zalezi jak sezenes dily.
AV jsou vrakac na Volva, tak tam 100% sezenes i v barve.
Každopàdně scháněj z vrakáče - nové prostě nejsou stejné a nenaoasuješ je tak kvalitně. Nejspís budeš mít trošku přihlé deformační výztuhy na bocích před motorem - dovnitř. To jak nesrovnáš na milimetr tak to dokonale nedopasuješ. Také pak dobrého lakýru aby stříknul vnitřek jak origo,ale to to musíš hodně odstrojovat. Pokud to máš pro sebe a ne na prodej tak je to fuk.
Každopádně je to bourané fakt lehce. Spíš to blbě vypadá.