Ahojte, neviete niekto ako najjednoduchšie namontovať predné hmlové svetlá? Myslím na elektriku. Ono urobiť to úplne odznova (všetky káble, relatko, poistku, vypínač) viem, ale či náhodou už nato nie je v kabeláži a poistkovej skrinke niečo pred pripravené? Myslím, aby som zbytočne nerobil niečo, čo už tam možno je. ??? Dik.
mno, ja mel ve vsech autech uz kabelaz nachystanou... Pred pojistkovou skrinkou na nosniku by melo byt nasroubovane rele o velikosti cca 2x2cm. A jesi tam neni tak mas smulu a budes to muset delat...
Zistil som, že predné hmlovky boli niekedy dávno aj na mojom aute, len ich niekto ukradol. Vypínač, ktorý bol vraj pri ručnej brzde bol odstránený aj s kabelážou nejakým šikovným mechanikom.
Ktoré relatko si myslel Sarkasmic ? Ja mam poistkovú skrinku s 2 x 10 poistkami. Pod nimi sú konektory na štyri relatka označené A, B, C, D z prava do ľavá. Relatko mam v A pravdepodobne na diaľkové svetla. Potom je ešte v D a to by mohlo byť na hmlovky. Pod nimi sú tri zväzky konektorov.
Pánové, ty relátka co jsou vnutro pojistkove skrinky s tim nemaj nic společnýho. Relé na mlhovky je externě pojistkové skříňky na nosníku před ní.. Aspoň já to tak mám na obou autech gde ty mlhovky jsou...
Tak dik. A kde presnejšie máš Ty ten nosník na ktorom máš to relatko? Ja som nič také nezbadal. Ale z kabeláže, ktorá ide ku pravému reflektoru na dvoch miestach vychádzajú vodiče (z jedného z nich máš možno napájané Ty tvoje relátko). Sfotím to a pošlem. Zatiaľ dik.