Klasicky mi svítí DTSC po použití haldexu a již sem nechal čistit EGR ventil, poněvadž to psalo systém motoru doporučen servis. Ma po napojeni 89% coz si myslím že je dobré číslo.
DTSC mi behem najeti 12 000 km zasvitilo uz jenom 2x a systém motoru doporucen servis 3x vzdy kdyz bylo auto studene a byla zima, po vypnutí klicku a opetovnem nastartování uz nic.
Nevím zda jsem ve správném vlákně ale zeptal bych se na olejovou měrku-kde seženu zda někdo neprodává atd. (mám ulomené madlo měrky a nejsem moc moudrý z nabídky na netu-jinak dlouhé, pružinové...atd) merka dokoupena.
Dále mi chybí záslepka-krytka otvoru pro oko v předním nárazníku a nefunguje zadní stěrač- o tom jsem zde již vlákno přečetl-je nějaký pokrok s tím 3D tiskem? Zaslepka nalezena, sterac zakoupen nový oprava stareho se nezdarila

Až udělám fotky tak je sem hodím, s autem jsem prozatím mnoho nenajel-pocitově mi uz neřijde líné a 136kw verze se 400 Nm je pro mne dostacujici ale chápu že to je těžké auto navíc 4x4 tak ta váha udělá své takze spotreba dlouhodoba v zime 6.7 l, auto po zahrati nesetrim a nepodtacim.
Čeká mne výměna oleje, předchozí majitel dával Liqui Molly 0W 30 tak bych v tom chtěl pokračovat a nákup zimních gum v rozměru 205/55 R16.
Auto prodavam za 90 tis, pokud ho nikdo chtit nebude necham si ho. Jezdi,brzdi,sviti,troubi, stírá, atd atd...