Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Ahoj, už dvakrát se mi stalo, že auto samo od sebe začlo houkat. Jednou jsem dělal plot, žádný vítr, nikdo kolem auta. Podruhé ráno v 5hodin (nepříjemný budíček o 2h dříve).
Je možné, že je to baterií ? Najdu tuto chybu ve Vidě ? Mám podezření na slabou baterii.
Díky
Předpokládám, že se to vypíná ve Vidě ? Vidu mám doma, tak zkusím kouknout, jestli to hlásí chyby. Dá se ve Vidě poznat špatná baterie ? Asi není normalní, když mi už po minutě stání vypíná rádio kvůli baterii ?
Jezdím denně 30km do práce a zpět.
Díky
Nevypíná se to ve Vidě, respektive jedině přes ofiko Vidu. Musí se nahrát vypínací SW, neboli odebrat alarm z výbavy vozu.
Mělo by to jít přes Vdash, pokud máš odemčenou CEM.
Warcz píše: 27 srp 2020 12:49
Kdyby byla blbá baterie, tak bych řekl, že ti to bude blbě startovat. To by spíše ukazovalo že ti nejde auto spát, nebo že máš někde odběr...
Siréna má vlastní baterii a ta když odchází do křemíkového nebe, tak se samovolně spouští alarm. Ať vytáhne pojistku od alarmu a bude klid, Volva se nekradou
_________________ Range Rover Sport HSE / Range Rover L322 tdv8 VOGUE / ex XC90 D5 136 kW => 150 kW Stage1 D5T5 AWD SPORT AUTOMAT 7s 2008 - 416 t. km / Přijedu s DICE - VIDA - VDASH - VDD - Jižní Morava, Zlínsko