Two subwoofers can also be fitted behind the rear seat backrest of the Volvo C70. This gives extra power to the bass registry and can be disconnected by the rear seat passangers if they wish.
No, možná se nějak dohodnem, neni ani tak problém v pen zích jako v časeSibr píše:No ale tenhle topik sem začal taky proto no...za kolik by si mi to namontoval? Kabílky zapojuju rád ale spíš tak v zásuvkách nebo v počítači ale audio no nevim.
Jo to zní krásněMarek píše: A sup,sup hraje ti cela sestava na vystup radia a ne na externi zesilovac.
Pokud by ti to Jardo opravdu nevadilo, tak pro mě by to bylo opravdu nejlepší varianta. Pokud Sibr souhlasíš, tak bysme to spáchali u Jardy, věnoval bych tomu nějaké víkendové odpoledne.Jarda S40 píše:Varianta pro Petra schůdnější by bylo možná udělat to u mě. V garáži je čurbes, takže oboje dveře se asi taky neotevřou (i když možná jo), ale na zahradě by se dalo určitě. Petr by ušetřil mraky času. Ale je to na vás, pozvaní jste.
Tohle konkrétně by to mělo bejt:Sibr píše:Jardo díkyje to od tebe milé, ale nechávám to na Conanovi mě je to jedno je to pouze na něm já se přizpůsobím.
K té redukci najde se to zde?: http://elektro-dvd-audio.nej-ceny.cz/88 ... &offset=48
4Marek ale já co sem vyhrabal za konektory tak mám tady na fotkách a na ten zesilovač ješte kouknu.
Jasně, ale to už je (pro mě) další "kompromis" a já na ně nejsemSarkasmic píše:To Conan: Velice se mi libi tva obhajoba bedny... Protoze jnak se neda zajistit staolst ozvucnice.Jenze k cemu je stalost ozvucnice a bedna ldyz mezi ni a posluchacem jsou vsude pevné překážky??? Není opravdu lepší dat SW do sedaček za cenu "horší kvality" ale lepší poslochovosti? Nemusiíš to pak tolik solit a bys to slyšel vevnitř...
Už jsem ten dával odkaz do "Odkazů":Marek píše:Mozna,ze uz to tady nekdo psal,nevim necetl jsem topic celej.
70ky s timto audio systemem umoznuji bezproblemove orig. zesilovac vyradit.V kasliku za radiem nejdes do sebe propojene konektory,ktere rozpojis a napojis na ne ty ktere vedou z radia....
A sup,sup hraje ti cela sestava na vystup radia a ne na externi zesilovac.Teda krome stredaku na palubce,ten funguje pouze na originalu v rezimu Pro Logic,ci 3Way.Podrobny popis konektoru bych taky nekde nasel.
Co se tyka zesilovacu,tak bych za levno volil treba Crunch serie MBX.Sam mam a hrajou velmi slusne.
Kdyby neco,tak se ozvete.Taky se uz "par let" vrtam v autohifi.M.
Kdyby mi to vadilo, tak to nepíšu, ne? Právě že jsi psal o nedostatku času, tak mě napadlo toto řešení. Ušetříš minimálně dvě hodiny za dojíždění. Tak se domluvte a dejte mi vědět.Conan píše:Pokud by ti to Jardo opravdu nevadilo, tak pro mě by to bylo opravdu nejlepší varianta. Pokud Sibr souhlasíš, tak bysme to spáchali u Jardy, věnoval bych tomu nějaké víkendové odpoledne.Jarda S40 píše:Varianta pro Petra schůdnější by bylo možná udělat to u mě. V garáži je čurbes, takže oboje dveře se asi taky neotevřou (i když možná jo), ale na zahradě by se dalo určitě. Petr by ušetřil mraky času. Ale je to na vás, pozvaní jste.
Pokud vím, Jarda moc na to pití neni. Ale líbil by se mu tuším Saab 90Sibr píše:Souhlasím až vše seženu tak se domluvíme na termínu, jinak je slušnost něco hostiteli přivést, Jardo copak popijíš rád?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé