Prověření S80II

Předposlední generace velkých Volv
  • Autor
  • Zpráva
honza.850
Vůz: S80 II D5

Prověření S80II

Příspěvek od honza.850 »

Ahoj kolegové VOLVISTI,
mám na vás prosbu. Zda někdo umí prověřit vozidlo ve volvo databázi?
Ale nejdříve se podělím o zkušenost jak jsem dopadl ;o)
K současné 850 tdi, která je ponechána spíše jako "veterán" jsme se doma rozhodli vyměnit ovci v tdi za jiné vozidlo. Úkol zněl jasně, cokoliv ale musí to být volvo! Jak jinak 8)
Nakonec vyhrála S80II, manual, 136kw,oyster grey, summum. Sobota prohlídka, pondělí zkouška ženou a byla doma.
Ale zpět k prověření.
U prodejce das weltauto, kde bylo auto v komisi jsem zjistil vin, serviska řádně vedená po 30tis. km v Průhonicích, tam i koupené nové. Paráda. Prověřím si to co a jak a bude se mi lépe kupovat.
Avšak narazil jsem.
Volám do Průhonic - neřekneme nic, nemůžeme gdpr.....
Proto se chci zeptat zde, zda to někdo dokáže prověřit a úplně ideálně poslat např. v pdf. Jde mi o to, abych o autě věděl vše co bylo dělané, protože v servisce jsou jen pravidelné úkony v rámci intervalu servisu. Mě ale zajímá víc, co se tam dělalo: turbo, klapky, trysky, spojka.....kdy byly měněny řemeny příslušenství. Vím jen že tam proběhla nehoda, někde z kraje života vozu, ale jak co hold už ne....
Nyní jsem už tedy majitel respektive přítelkyně a opět Průhonice - a opět gdpr.......

VIN: YV1AS714191091378

Děkuji za informace

S pozdravem

Honza
Naposledy upravil(a) honza.850 dne 18 čer 2020 20:26, celkem upraveno 1 x.

Warcz
Vůz: V70 II 2,5T AWD AT

Prověření S80II

Příspěvek od Warcz »

Nainstaluj si aplikaci Volvista a přidej si tam auto. Když nepujde přidat napiš do Volva. Nasledně by se ti měla ukazat historie. U mě to teda byla vyměna gumiček stěračů :)))

Zpět na „S / V60 (-16), V / XC70 III, S80 II, XC60 (-16)“