Příjemné překvapení bylo, že se světla dají bezproblému rozebrat na atomy. Zjednodušilo to opravu na minimum.
Po odstranění osmi kusů svorek jsem vyndal sklo a těsnění. Parabola drží na třech bodech: na motorku štelování a dvou rozpadlých bývalých seřizovačích. Jeden je nacvaklý, na druhý je třeba použít křížový šroubovák.
Nechal jsem si stočit z duralu čtyři kousky podložek o průměru 24 mm se závitem M6 uprostřed. Tlusté jsou 5 mm. Do těch jsem vyvrtal tři díry po 120 stupních, 2,5 mm od kraje o průměru 2,5 mm. Tyto dírky jsem zahloubil, protože do nich přijdou křížové vruty s kuželovou hlavou, tak abych se za to nemusel stydět a navíc je to takový tjůning

Potom bylo potřeba ze závitových tyček původních seřizovačů odstranit umělohmotné šestihranné konce. Pomocí sikovek to šlo snadno. Vroubkované konce jsem obrousil, aby šly našroubovat do podložek a zároveň jsem na konec tyček udělal šlic na šroubovák, pro snazší štelování (2).
Podložky jsem umístil na svá místa tak, aby díry byly mezi vybráním pro štelovátko, zkrátka abych měl ty šroubky do čeho zašroubit (3). Vyvrtal jsem díry a naaplikoval šroubky (4). Pak už jen zbývá našroubovat štelovací tyčky a motorek (5), nasadit parabolu, těsnění, sklo a spojit sponkama. Potom už jenom montáž (ut. moment na matky je 7Nm) a finální seřízení.