Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
zkoušel jste už někdo zrcadlit mobil na originální obrazovku auta? Mám Volvo XC60 z roku 2016. Jde mi o to, abych na hlavní obrazovce viděl google mapy z mobilu Případně jestli nevíte, zda to nějaká firma zvládá udělat.
Jo, ale nikde jsem nenašel, že by to šlo dodělat na stávající obrazovku. Někde jsem viděl, že originální displej vymění za nějaký tablet, ale to určitě nechci. Zkušenost s tím prosím nemáte?
Děkuji
Trošku to vlákno oživím - bude mi tedy fungovat nějakou app. z tel. android zrdcadlení obrazovky na mé xc60 2014? Mirror link nebo něco takového. Já to snad už i zkoušel ,ale nešlo mi to tak jestli jsem to dělal špatně a nebo si auto s android telefonem nerozumí..
Zrcadlení obrazu displeje telefonu do displeje navigace v autě mám. Jen přepínačem volím zda chci obraz z origo navigace/přední parkovací kamery/displeje telefonu, zadní kamera je nadřazená a zapíná se automaticky po zařazení zpátečky. Místo telefonu je možné připojit přes vstup HDMI třeba DVD přehrávač, notebook, tablet...Starý telefon jsem měl spojen kabelem, u novějšího to musí být přes wifi.
Je potřeba pořídit jen videointerface a pro novější telefony, které už nepodporují funkci MHL, ještě wifi převodník (něco jako Chromecast), https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?t=56997&start=225
Mám Android Auto krabičku od https://kremersino.com/
Je to pecka, funguje fakt dobře a mít možnost Waze/Google map je k nezaplacení. U V70 jsem lehce bojoval při instalaci s umístěním kabelu k multimediální jednotce auta, není tam okolo moc místa, ale po chvilce tetrisu se povedlo.
_________________ V70 D3 110kw MY2016 | ST2 + EGR Off by D5T5 127kw
Ahoj všem, jsem tu novej, tak případně omluvte pro vás někdy hloupé dotazy.
Rád bych se nachytřil ohledně Apple car play, respektive ohledně možnosti zrcadlení obrazovky mobilu na panelu auta a využívání aplikací z tohoto panelu.
Mám XC60 2019 a aplikace Apple car play je na panelu auta zašedla, tedy jestli správně chápu tak neaktivní.
V servisu mi řekli, že je potřeba dohrát potřebný SW za nemalé peníze.
Mátě s tím někdo zkušenosti, je to nutnost, nebo by to mělo být funkční automaticky?
Pak jsem pochopil, že se dá ještě pořešit nějakým externím zařízením.
Nikde jsme tu nenašel tuhle problematiku a srovnání možností popsané nějak detailněji.
Díky moc za radu.