Zdravím,potřeboval bych radu ohledně této chyby jedná se o příhřev motoru nezávislím topením značky Webasto.Topení dlouhodoubě nefungovalo po zjištění bylo zatuhlé čerpadlo pro okruh vody elektro motorek uplně zarezlý,dále čerpadlo paliva vypadalo tak též vše bylo vyměněno,ale příhřev mi stále nefunguje.Zkontroloval jsem i pojistku pro topení i vymenil za novou a stále nic.Chtěl jsem zkusit přes Vidu i rozběhnout samostatně jak čerpadlo vody,tak i paliva a vubec se mi to nepodařilo jako by semnou řídící jednotka nekomunikovala.Pokud se nepletu tak řídící jednotka se nachází u toho topení.Často jsem se setkal s tím že byla od toho kotlíku topení upálena kabeláž,nebo došlo k samotnému poškození řídící jednotky.Samotné topení jsem měl venku a to z toho důvodu abych vše zkontroloval,vyčistil senzor hoření a zda nejsou poškozené lopatky případně upalený držák motoru dmychadla a samozřejmě i těsnost trysky.(nejčastější chyby,že ta membrána se protrhne pak to ukapává špatně hoří,příhřev kouří) Dle mého názoru odešla řídící jednotka příhřev.
Budu rád za všechny další rady děkuji.