Auto je asi obecně známé a ví se, kdo je bývalým majitelem, takže po novu ponese jméno Ostružina alias Sorelka, čímž tímto Sorelovi velmi děkuji za trpělivost, veškerou práci a starosti spojené s oživením, které si vzal na triko.
V autě je taktéž známý motor od Pavla K., který se sice kupoval naslepo a bez možnosti vyzkoušení, ale ťuk ťuk, šlape a dovolím si citovat Sorela: "Jede jako prase"

Pro všechny odpůrce... já moc dobře vím..., ale už před nějakými pěti lety to byla láska na první pohled a když se tu auto objevilo v inzerci, prostě ho po malém pobídnutí (že, Veetcu??) nešlo nechat supům.
Po technické i kosmetické stránce bude pár věcí k doladění, momentálně trochu trápí starty, kdy auto chytne až na několikátý pokus, ale pevně věřím, že to vyladíme.
V 960 jsem se vlastně poprvé svezla až teď a prostě... Já vás, milovníky RWD, konečně chápu. Oproti V70, proti které tedy nemám absolutně nic (budiž ji země lehká, ale to je zas jiný příběh) je to jako nebe a dudy. Každá jízda je požitek provázený širokým úsměvem.

Jinak díky všem, kteří se mnou trpělivě konzultovali veškerá pro a proti a že to byly sáhodlouhé diskuze...
Fotky budou samozřejmě lepší až bude auto řádně vyleštěné a opečované, tohle byla jen rychlovka na seznámení.
No... tak držte palce.