někteří z vás si vzpomenou, loni probíhalo hlasování na čekédvanáctce a já vás požádal o podporu klipu:
https://bandzone.cz/_102074/video/58802-azjindy-divosky-videoklip.html
Už tehdy jsem se s kapelníkem domluvil, že příští rok bude klip jedině s volvem

Mluvil jsem o tom předběžně s radou, pro ně to není úplně nové téma, i když některé věci uzrály až tento víkend.
1. Máme hotový scénář klipu. V podstatě půjde o novodobou pohádku "Čert a Káča", když to trochu zjednoduším. Vše samozřejmě v motorizované verzi, záběry z autosalonu, kde dívka pracuje, cesty volvem a v refrenu záběry z volvosrazu. Promiňte, že udržím zbytek v tajnosti, přece jen bych nerad přišel o překvapení z premiéry.
2. Jednáme s Cardionem Brno o natáčení v autosalonu, popř. zapůjčení vozu pro natáčení. Podrobnosti doladíme v Kletečné.
3. V Kletečné budeme točit většinu skupinových záběrů. Jelikož kapela v sobotu večer hraje, musíme večerní záběry - příjezd, kolo aut se světlama atd. (natáčeno 2 kamery + dron) udělat v pátek večer. Zde je moje první prosba, budu nutně potřebovat vaši pomoc a asistenci, tzn. bylo by dobré, i když se budeme pohybovat uvnitř areálu, nebýt pro řízení alespoň do 21:00 úplně pod vlivem

No a potom se na rautu dohodneme se štábem, co přesně po nás budou chtít druhý den, popř. jim nějak zapózovat při spanilce.
Doufám, že program srazu to příliš výrazně neovlivní, kapela bude jen v pátek a v sobotu max. do 15:00.
4. Další záběry musíme dát s kabriem na dálnici a točit s dronem (to už z podstaty zákona je problém), ale řešíme to.
5. Součástí klipu, vlastně jeho předehra, bude reklama na Volvo. Taková trochu legrácka, moc se mi ale ten nápad líbí

6. No a teď k tomu také důležitému. K nákladům. Už na začátku, když tento nápad vznikal, jsem byl upozorněn, že nemohu počítat s finanční podporou klubu ani Volva. I přes to jsem do toho šel, protože věřím, že to ufinancuji.
Po rozboru jsme došli k tomu, že náklady se budou pohybovat cca ±20t. T.j. peníze na pohonné hmoty, ubytování na srazu, pronájem studia a dronu, sestříhání klipu. Co můžeme zařizujeme samozřejmě zdarma.
Rád bych vás požádal o finanční příspěvek, buď na můj účet u RB 2856412001/5500 zpráva pro příjemce "volvoklip + nick" nebo hotově na jakémkoliv srazu. Samozřejmostí je, že veškeré příspěvky budu zveřejňovat zde a závěrečné vyúčtování také. V případě předání daru na srazu se prosím zapište do listiny, abych měl přehled a nemohl to zatlouct

Případný zbytek převedu na účet Volvoklubu.
Na závěr malá ochutnávka:
"Vykradli jsme banku,ve švédským tanku,
valime si po dálnici s milionem franku.
Už mi vůbec nepřipadá, že mi svět na hlavu padá
S chlapem jako s čertem, beru to jen žertem."
Děkuji tomu, kdo dočetl až sem.