Davam tomu nekdy dost na prdel...tak se nedivim.
to ako vazne???Roger píše:Me to zere tak 2l/1000 a vubec me to ne..re![]()
Ja pouzivam zavodni synteticky olej Mobil a ten je ridky...takze i tim je dana jeho vyssi spotreba...proste mi motor zere i benzin i olejdod píše:to ako vazne???Roger píše:Me to zere tak 2l/1000 a vubec me to ne..re![]()
Davam tomu nekdy dost na prdel...tak se nedivim.tak to som natom este dobre...tiez ten moj 2.0T kvalitne prehanam...zeby to bolo tym???
...musim niekedy dat pozriet na to turbo ci je fakt v prdeli....
Nevim, ale to, ze zere olej snad neznamena nutne ze je turbo v prd.., ne?Marek píše:Kdybych chtel byt "oklivej",tak se budu chechtat a rikat - Roger ma taky turbo v prd.... , Roger ma taky turbo v prd.... HaHa![]()
.
Ale takovej ja nejsem,takze s tebou soucitim,jelikoz jsem ho taktez prave vymenil za nove.To moje stare papalo cca 1l na tisic,tak nevim.Kazdopadne ho tu porad mam,takze kdyby nekdo potreboval nejakej dil do T4 turba,tak muzu poskytnout.
Realita je opravdu takova,ze pokud na tech seriovejch turbech dost tlaci,tak nevydrzej.Zivotnost 150tis km na !!benzinovejch!! turbech je bezna a predpoklada se,ze pak musi nasledovat repas...
Zatim Marek
Rogere, 2 litry oleje na 1000 km je zhruba 2 litry oleje na 100 litrů benzínu, čili 1:50Roger píše:Me to zere tak 2l/1000 a vubec me to ne..re![]()
Takovy dvoutakt s turbem...to by bylo.standa píše:Rogere, 2 litry oleje na 1000 km je zhruba 2 litry oleje na 100 litrů benzínu, čili 1:50Roger píše:Me to zere tak 2l/1000 a vubec me to ne..re![]()
Koukni na výrobní štítek, jestli tam není napsaný Eisenach nebo Zwikau![]()
![]()
Kour z vyfuku a smrad z oleje neni, tak zbyva kontrolovat tu druhou cestu do sani...zjistim.dikDejFe píše:Rogi pokud ti nejde z výfuku kouř a smrad spáleného oleje tak je to ještě v klidu , další co mužeš udělat je sundat hadici a kouknout jestli to nehaže olej až ke cooleru , mno a taky připnout manometr k potrubi a pokud tlači tolik kolik ma si f klidu
gratulujem:) ...ja som zase zistil ze mam teraz najazdene cca 3000km po doliati spominanych 2l oleja a teraz na ryske klesla hladina oleja asi o 3mm ale vzdy to je nad minimom a jazdil som asi takym istym stylom ako predtym...vtedy som tam dolial (2l) co bolo poruke na tej osudnej benzinke a to myslim nejaky madit super 2000 polosyntetiku...moze zmena oleja sposobit konzumaciu oleja???Marek píše:Tak mam namontovano nove turbicko a opet jezdim... Hura,Hura...
Je znatelnej silnejsi nastup z nizsich otacek a plynulejsi chod.Vrsek se mi zda trosku slabsi,ale vsechno muze byt pouze subjektivni dojem.Ted musim jeste vsechno pekne nechat sednout,zajet atd... Pak muzu zkusit poradne"natlacit"
![]()
Zatim M.
1- gratuluji ke zprovozněnému volvikuMarek píše:Tak mam namontovano nove turbicko a opet jezdim... Hura,Hura...
Jo to je dobra cena nejakych 11.500,- za nove...+ clo. U volva asi tak nejak 2x tolik. No a u tech v Prusankach Special Turbo jsem repasoval, stalo me to 3000,- myslim ze jsou to machri na opravy turbin, ale nemohli mi sehnat nahr. dily na Mitsu turbo...Marek píše:Turbinu jsem objednal pres Ebay od firmy AutoWareHouse Japan.Poslal 270liber a cekal az (a jestli) to prijde.... No a nez se tyden s tydnem sesel,presne podle dohody "to" prislo.
Dobehnul jsem na celnici,vycashoval 890Kc clo a vezl si balicek domu.Doma s napetim otevru,jestli tam nebude "japonskej stavebni material" (cihla) , ale nastesti ne.Pan Ishiro Tanaka poslal vse
OK,precizne zabaleno.Takze max.spokojenost.
Jinak na repase doporucuju firmu Special Turbo - Prusanky.
To je sice repas, ale taky za tretinovou cenu ze jo...no ale podle popisu je urcen k aplikaci na 96 - 2006 S40 1.8l, takze asi nejaky podobny model.Marek píše:Tak to co jsi nasel je zdrovna repas a jeste k tomu TE04H model.
Musis zadat presnej nazev turba.Cili TD04L-14T (event. 16T)
A najde ti to treba : " http://search.ebay.com/TD04L-14T_W0QQfr ... D04LQ2d14T " .Zatim M.
To Lachtan : Podpis "upraven"
Lachtan: už to vidím![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé