Rozhodol som sa temu z SK volvoklubu presunut aj sem tak sem postunpe davam starsie prispevky =)
5.3.2016
Tak Pani a Damy

predstavujem vam moje Volvo XC70. Rok vyroby je 2009 auto je v prevadzke od 10/2010.Farba Strieborna metalíza. Vybava je momentum. Pod kapotou je klasika Volvo D5 136KW D5244T4 s DPF. O radenie sa stara automaticka 6s prevodovka Aisin. Vo vybave su kozene sedacky obe manualne nastavitelne. Adaptivny tempomat, BLIS system mrtveho uhlu, vyhrievane sedacky, Kontrola jazdnych pruhov, Bixenonove svetlomety, Riadenie so zmenou tuhosti, Audio system High Performance, Alarm Volvo Guard, Elektricky sklapatelne spetne zrkadla, vnutorne spetne zrkadlo so stmavovanim, elektricke otvaranie a zatvaranie kufru, a dazdovy senzor. Auto je po 1. majitelovy servisovane len v autorizovanom servise v Prahe kde bolo aj od novoty kupene. Auto som kupoval s najazdom 382tis km. Niekto dostane pri tomto cisle infarkt

no auto ma transparentnu historiu a je onho dobre starane. Auto ma zopar kozmetickych vad no nic vazne =) Problem je este s automatickou prevodovkou ktora sporadicky vyhodi chybu Solenoid B High circuit. S prevodovkou idem do prahy k Panovi Patockovi. No aj napriek sporadickej chybe radi velmi pekne a hladko tak som veru zvedavy kde nakoniec bude chyba ci v samotnom solenoide resp mozgu prevodovky alebo niejde v mechanike.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.