Zkusim ji koupit a napajet, ale nemam na tom zbytku uz zadne udaje a vubec nevim co. Ovladani okna u ridice funguje, ale z ovladace se kouri, tak to nechci moc pokouset

Myslel jsem si, ze to bude nejaka pojistka. Jsi si jisty, ze to je od zrcatek? Bo se kourilo jak jsem hybal s oknem u ridice. Ten muj neni moc pekny, ja vim. Kazdopadne mi Ondra bude jeden posilat a momentalne moc nechci hrat na vzhled bo se leto blizi a jak nepujde otevrit okno, tak to nebude dobre. Pripadne je nejak pomixuju....dikyJiří M píše:Je to tepelná pojistka a skrz ní jde proud pro ovládání motorků na seřizování zrcátek. Hodnotu ale ze schématu vyčíst neumim.
To že se z ovladače kouří asi neni moc dobrý a vzhledově myslim, že se najdou i hezčí kousky, tak je otázka, zda se s tim opravovat, nebo shánět jinej ovladač...
Popravde na te fotce to je fakt hnus. Az se sam desim. Ani mi neprislo, kdyz to bylo na svem miste, ze to je az tak hnusne. Nevadi, pomalicku se budu divat po nejakem peknejsim.tomik T5 píše:když jsem koupil svoji sazku,vypadaly takhle hnusně všecky čudlíky v autě,jde to umejt lihem,ale opatrně,já to pucoval po nějaký době znova něčim silnějším,a začla se mi smejvat i černá barva
U novějších aut už jde lihem dolu z tlačítek i barva, u starších to zpravidla smeje jen tu hnusnou lepkavou gumu. Mě na 99 už jde barva dolu, předpokládám, že tobě na 99 taky.tomik T5 píše:když jsem koupil svoji sazku,vypadaly takhle hnusně všecky čudlíky v autě,jde to umejt lihem,ale opatrně,já to pucoval po nějaký době znova něčim silnějším,a začla se mi smejvat i černá barva
Ktery sloupek mas na mysli? Ja oddelal A sloupek a tam vedou jen dva kable. Jeden je asi osvetleni zrcatka ve slunecni clone a druhy vedl k sibru...jinak jsem tam nic nevidel. Jsem se dival aj na pojistky ale jsou to take ty vetsi. V knizce pisou, ze se az tak menit nemusi a nevypadaly spalene. Zjistil jsem, ze sedacka spolujezdce jde nastavit, musi ale byt klicek v prvni poloze. Nevim jestli to tak bylo i pred tim bo ridicova sedacka jde nastavit aj bez klicku.Jiří M píše:Ale to bych už koukal do sloupku na konektory, jestli nejsou zoxidovaný... To se mi vůbec nelíbí. Oddeklovat to neni až takovej problém.
v případě smirku je to věc ošemetná... protože čím hrubší použiješ, tím hůře... vytvoří se jemné drážky a tím i horší styčná plocha pro převod proudu a tím spíše možnost vypalovaní se kontaků... i když to bude fungovat, tak se to bude postupně vypalovat... než se to spálí úplně...Hary píše:Smirk 180. Na 2x přeložit úzký proužek, aby byl oboustranný , strčit pod kontakt, šup sem, šup tam. A je to. Ocistis přímo kontrakty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé