Tak to tu trochu ozivim.
Rozhodol som sa pre najkomplikovanejsiu vec - a tou bola vymena riadenia. Nasiel som jedneho cloveka, ktory repasuje riadenia uz roky, ze my to zrepasuje. Ze staci doviezt auto, on si to aj vymontuje a potom zas namontuje. To este nevedel, co ho caka
Samozrejme sa vyskytla komplikacia, riadenie sa nedalo opravit. Tak rychlo na svedsky web hladat nejake jazdene. Podarilo sa najst jedno slusne vyzerajuce s malo km (6700mil, teda 67000km), tak som ho zobral. Prislo, namontovalo sa, auto jazdi.
Uz to nerobi to co predtym. Skoro! Je to uz podstatne lepsie ako predtym, ale stale to neni 100% A z toho som na nervy. Ked si porovnam, aku volu ma stare riadenie v stredovej polohe (dam dolu manzetu, oprem o hreben srobovak a "pajsrujem") tak ten hreben sa viditelne hybe v tom riadeni. Takze stare bolo urcite vymlatene. Ked to iste skusim na tom novom, tiez ma trosku volu, ale povedal by som, ze je to o 90% lepsie ako to stare riadenie. Predpokladam, ze nejaka mala vola tam musi byt...
Tak som to trosku rozhodil a pozeral klby a silentbloky vpredu vlavo.
Klb axialneho tiahla je uz taky dost vybehany - volu nema, ale tycka sa hybe v klbe dost lahko. Koncovy cap riadenia je tuhsi.
Klby stabilizatora su oba dobre, aj guma stabilizatora pekne drzi. Spodne rameno ma zadny silentblok dobry, tuhy, predny silentblok sa zacina trochu trhat (ale stale drzi pevne na mieste) a spodny cap ramena - tak ten je najmaksi zo vsetkych capov... Ale tiez necitit ziadnu volu, iba sa dost lahko hybe.
Tak neviem, moze to byt tymi "makkymi capmi"?
Auto nerozhodi ani prejazd po nejakych velkych jamach, skor by som povedal, ze nejake mensie jamky alebo rolety v nizkej rychlosti. Ako keby sa nieco rozkmita, trosku to zahrkoce a potom je zas ticho. Pocut to z lavej, soferovej strany.
Co myslite znalci? Kazda rada sa ceni

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.