v tejto teme by som Vam chcel predstavit moje prve Volvo. Konkretne model S80 druhej generacie v osemvalcovom prevedeni. Ako ste si mohli vsimnut, je to to auto, ktore bolo prednedavnom na predaj. Nakoniec sa situacia trochu zmenila a auto ostava u mna (aspon dalsi rok). Takze ho budem pomalycky davat dokopy, kedze ma nejake bolesti, s ktorymi som ho uz kupil. Zatial som dal novu baterku, vymenil som drazkovany remen + kladky a precistil servo system + pomeral kompresne tlaky.
Co sa tyka samotnej konfiguracie V8+awd... Osobne som chcel S80 so hladkym sestvalcom. Som presvedceny o tom, ze 230koni pri (aj ked az) 1.8t aute staci. Navyse vymena vela veci je dost pracna vzhladom na to, ze ten osemvalec zaberie pod kapotou vela miesta a vzdy treba rozobrat polovicu auta
 ALE! Auto bolo za dobru cenu a praca s autami ma bavi - mam to kvazi ako svoje hobby, takze ma bavi lezat pod autom
 ALE! Auto bolo za dobru cenu a praca s autami ma bavi - mam to kvazi ako svoje hobby, takze ma bavi lezat pod autom  Motor je inak prejavom velmi vydareny. Navyse by to mala byt spolahliva atmosfera s relativne malym litrovym vykonom, takze myslim, ze ten motor musi vydrzat aj milion km pri spravnej prevadzke a udrzbe. A tych vyse 300koni beriem ako bonus k tomu.
 Motor je inak prejavom velmi vydareny. Navyse by to mala byt spolahliva atmosfera s relativne malym litrovym vykonom, takze myslim, ze ten motor musi vydrzat aj milion km pri spravnej prevadzke a udrzbe. A tych vyse 300koni beriem ako bonus k tomu.

Úplně zbytečnej výlev, každej ať si se svým autem dělá co uzná za vhodný...
 Úplně zbytečnej výlev, každej ať si se svým autem dělá co uzná za vhodný...