celý článek je na:
http://news.auto.cz/spy/spy-photos-nove ... ovani.html
A musim s nevolí říct, že ten zadek na mě působí až korejsky...hotový Ssang Yong

Ale snad to při fotkách auta jako celku bude vypadat líp...ten čumák se ještě zkousnout dá
No nekecej Drewide, že už sis ji byl omrknout, když se ted zbavuješ stříbrnýho sršnědrewid píše:Ona ani ta nová S80ka není kulervoucí...na obrázcích ještě šla, ale naživo to byla taková trapná korejská audina
Dyť se ho ještě nezbavuju, jen jsem si dělal průzkumDeshi píše:
No nekecej Drewide, že už sis ji byl omrknout, když se ted zbavuješ stříbrnýho sršně![]()
No počkej jako, je pravda že sem viděl stříbrnou a hnůj...vážně jako Korea...dealer tu má světle hnědou a hned je to lepší...a "tchán" měl ted pučenou ukázkovou kterou mu nalajnovali na jeho vkus a hned si jí vezme...nádherná, černá barva jí sedne nejvíc, slušivý kola který na ní padnou asi taky nejvíc, béžovej interiér krásnej...taky sem byl zklamanej po tý první stříbrný, ale naštěstí to ta černá zlomila. Dodám klidně foto... Jen jí chci obhájit, S80 se dle mýho povedla hodně...ty V70 a XC70 na to zatim nevypadaj, ale skutečnost to taky může změnit, snad.drewid píše:Ona ani ta nová S80ka není kulervoucí...na obrázcích ještě šla, ale naživo to byla taková trapná korejská audina
jenže právě to tak je a bude, tak si musíme postupně zvykat :? S tím nic nenaděláme a co říkal Tnemec je pravda. Raději Ford než VW. To bysme si mohli rovnou koupit ŠkodovkuLachtan píše:Hele, já chápu, že z hlediska obchodu to asi byl jediný možný dobrý tah, ale od té doby se Volvo designově čím dál tím více přibližuje takovému megakonzumnímu standartu (který oslovuje koncernové tupé masy=potenciální kupce)a jeho letitá tvarová image je prostě ta tam...![]()
Prostě čím novější Volvo, tím víc se podobá ostatním značkám :? :? :?
V tom případě mě trochu překvapuje, proč jezdíš designově nevýrazným, na masového kupce zaměřeným volvem.Lachtan píše:Hele, já chápu, že z hlediska obchodu to asi byl jediný možný dobrý tah, ale od té doby se Volvo designově čím dál tím více přibližuje takovému megakonzumnímu standartu (který oslovuje koncernové tupé masy=potenciální kupce)a jeho letitá tvarová image je prostě ta tam...![]()
Prostě čím novější Volvo, tím víc se podobá ostatním značkám :? :? :?
není připravovaný, už se vyrábí, ale mrkněte na výrobní štítek....ještě si stěžujete na Forda...?tnemec píše:Včetně tak svébytné značky, jako je Subaru, které patří Fuji Heavy Industries, která je z +- 50% vlastněna koncernem GM, který zase vlastní Saab, což je ostatně příčina, proč připravovaný Saab 9-2 je vlastně rekarosovaná impreza.