Hoj, tak se omlouvám, příště musím více prověřovat. Byl jsem vnitřně přesvědčený, že tu musí být jiná závada, jelikož jsem doplňoval min sezonu a myslel jsem, že by diagnostika poukázala na malé množství chladiva a ono ne. Takže jsem doplnil a klima začala spínat ale po ohřátí se vypne. Takže buď ještě spojka nebo vysoký tlak, dal mi tam myslím chladiva 825g a ono tam má nakonec být 750g. Zároveň ale jedu na kontrolu za 14 dní a UV lampou koukne jestli někde neuchází, tak si ji nechám odpustit na 750g. Taky jsem změřil vůli na spojce a je tam 0,9 mm takže to bude spíše tím. Pustil jsem se do seřízení, ale u C70 to prostě bez povolení kompresuru nejde, jelikož je spojka cca 2 cm od karoserie a nešla by stáhnout. Takže možná zítra. Jen doufám, že nebude utíkat chladivo abych nemusel řešit nové trubky nebo jiné věci. Už je toho moc.
Před týdnem mi odešel altík a repas byl za 6tis.

asi by šly díly sehnat levněji, ale jelikož jsem vůbec netušil, čím to může být a bylo mi řečeno, že asi dioda, tak jsem to dal opravit. Nestačil jsem se divit, když zavolal, že je na kaši volnoběžka, ložiska, regulátor i rotor

příznaků jsem si žádných dříve nevšiml, podivný zvuk tomu v žádném případě nepředcházel. Řemen taky chodil klidně. Tak se bojím aby nebyl vychozen i klimakompresor nebo pumpa. Po sundání řemene zkusím zkontrolovat.